KOŽA

Kako do glatke kože?

Umjetnost glatke kože

afrodita depilacija

Već u starom Egiptu glatko tijelo bez dlačica je bilo mjerilo ljepote, a danas uredno depilirana koža postala je prava modna zapovijed koja vrijedi za nju i za njega. Nova linija iz Kozmetike Afrodita spaja multifunkcionalne proizvode koji omogućuju brzo, jednostavno i učinkovito uklanjanje dlačica u udobnosti vašeg doma. 

Kako do glatke, meke i istodobno njegovane kože? Jednostavno! Izaberete proizvod po svojoj mjeri. Otkrivena je tajna glatke, meke i istodobno njegovane kože! Proizvodi su pogodni za svakoga jer su osmišljeni za potrebe suhe, osjetljive ili normalne kože lica i tijela. Možete birati između depilacijskih krema koje omogućuju bezbolno i brzo uklanjanje dlačica i depilacijskih traka koje nude i do 4 tjedna potpune glatkoće, a nisu zaboravili ni na one koji za uklanjanje dlačica biraju klasičnu metodu - brijanje. U tu svrhu u laboratorijima Kozmetike Afrodita uvrstili su Gel za brijanje i tuširanje.
 
afrodita depilacija
 
Ako želite brzu, jednostavnu i nadasve bezbolnu depilaciju izaberite između depilacijskih krema:
Depilacijska krema za tijelo SENSITIVE s ekstraktom kamilice, posebice primjerena za osjetljivu kožu.
Depilacijska krema za tijelo HYDRA s aloe verom primjerena za normalnu kožu.
Depilacijska krema za tijelo SUPREME s organskim arganovim uljem primjerena za suhu kožu.
Depilacijska krema EXTRA SENSITIVE s ekstraktom kamilice. Primjerena za odstranjivanje dlačica na posebno osjetljivim predjelima: lica, bikini zone, pazuha.
 
afrodita depilacija
Ako želite koži ugodnu prirodnu depilaciju za postizanje dugotrajnih rezultata izaberite depilacijske trake s hladnom smolom:
Depilacijske trake za tijelo SENSITIVE obogaćene s ekstraktima kamilice i nevena za osjetljivu kožu.
Depilacijske trake za tijelo SUPREME obogaćene s arganovim uljem i vitaminom E za suhu kožu.
Depilacijske trake EXTRA SENSITIVE koje odlikuje 99,9% prirodna formula stvorena posebice za vrlo nježnu i osjetljivu kožu. Primjereni za odstranjivanje dlačica na licu i ostalim osjetljivim predjelima (pazusi, ruke, bikini zona).

Ako želite odstranjivanje dlačica klasičnom metodom – brijanjem izaberite:
Gel za brijanje i tuširanje koji se bazira na 100% prirodnom uljnom kompleksu, ima iznimne njegujuće karakteristike, omogućuje jednostavno brijanje tijekom tuširanja te ujedno štiti kožu tijekom i nakon brijanja.
 
afrodita depilacija
Ne zaboravite na final must have step ključni završni korak za produljen učinak glatkoće! Gel nakon depilacije 3u1 kožu nakon svih metoda odstranjivanja dlačica umiruje, djeluje blago antibakterijski, smanjuje mogućnost pojave neugodnih crvenih točkica, ublažava urastanje dlačica te dokazano usporava njihov rast.
 
Afrodita proizvode potražite njihovom webshopu ili na prodajnim mjestima:
Afrodita shop Stara Vlaška 41 Zagreb
Beauty centar Afrodita u Kaptol centru Zagreb
DM, BIPA, BILLA, MUELLER, NAMA, ŠPAR, KTC, PLODINE
 
Foto: PR
Objavljeno: 13.07.2016. u 16:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p