KOŽA

Kako napraviti svoju masku za lice?

Maska koju ćete moći koristiti puno puta 

diy maska za lice

Iako se jednokratne maske za lice od platna čine jeftine kada ih impulzivno kupujete u dućanu, ali kada shvatite da su jednokratne, računica vam pada u vodu. Doznajte kako napraviti svoju masku za lice od proizvoda koji vam provjereno djeluju!

Jednokratne maske napravljene od platna inspirirale su brojne beauty ljubiteljice za selfieje kojih je prepun Instagram, ali to nije jedini razlog zašto ih volimo. One su odličan proizvod koji nam služi kao velika pomoć pri njezi kože lica jer hidratiziraju i toniraju kožu lica. No, budimo realni, cijene im nisu nimalo povoljne, iako tako djeluju, uzevši u obzir da ih koristite samo jednom.

diy maska za lice

Svoju masku možete napraviti i sami. Potrebna vam je samo jedna tanka gaza veličine da vam prekrije lice, a koju ćete izrezati na dijelovima gdje bi trebale biti oči i nos. Ovakvu DIY masku možete u potpunosti personalizirati i na nju staviti sve što inače koristite, a sastojci će vam se učinkovitije upiti u lice jer će koža uzeti koliko joj treba, a ostatak će ostati na masci. 

diy maska za lice

Slobodno kombinirajte kreme, serume, ampule, maske i ulja za koja znate da i inače djeluju. Pomiješajte ih u posudici i natopite njima gazu, pazeći da iz nje ne kapa jer to znači da ste stavili previše. Masku stavite na lice i neka stoji od 15 do 20 minuta. Gazu kasnije možete oprati, osušiti i ponovno koristiti. Ovaj mali DIY projekt čini nam se jako jednostavan, a vrlo koristan i jedva ga čekamo isprobati!

T.K.
Foto: Pinterest

Objavljeno: 19.10.2016. u 16:18

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p