KOŽA

Kako se mijenjala Sarah Jessica Parker

Beauty evolucija
sarah jessica parker
G
lumica Sarah Jessica Parker već desetljećima je fashion ikona s istančanim modnim ukusom, ali ne smijemo zanemariti niti segment beautyja na koji je utjecala. Svojom predivnom prirodno kovrčavom kosom oduševljava nas još od onda kada smo čekali svaku novu epizodu Seksa i grada. Malo smo se vratili u prošlost i pogledali kako se glumica mijenjala kroz godine.

Sarah Jessica zaista je prepoznatljiva po svojim kovrčama i prvo kada na nju pomislimo, u glavi nam je slike njezine kose. Usprkos tome što su se trendovi frizura mijenjali ona nikada nije napuštala svoje prirodne kovrče, nekada ih je naravno za određene prilike znala ravnati, ali ostala im je vjerna sve do danas. Najstariju fotografiju koju smo iskopali iz hollywoodske arhive seže u daleku 1996. godinu i tada je glumica imala tamno smeđu isfeniranu frizuru, a make up je bio neutralan s blago naglašenim očima u kutevima i smeđi ruž. Idućih nekoliko godina Sarah Jessica je odlučila nositi svoje prirodne plave kovrče, a 2001. je kosu obojila u potpuno plavu i najčešće je nosila izravnanu. To joj je definitivno najgora frizura uopće i jednostavno joj nikako nije pristajala.

sarah jessica parker

1996.

sarah jessica parker

2000.

sarah jessica parker

2001.

Već iduće godine ošišala se na kratki plavi bob koji joj je puno bolje stajao od duge verzije i nosila ga je ponekad kovrčavog, a ponekad izravnanog. Nakon toga je puštala kosu i držala je ravnom sve dok je 2004. nije obojila u toplo tamno smeđu boju. Što se make upa tiče, glumica je najčešće njegovala minimalan look s neutralnim usnicama i naglašenim očima. Uvijek je imala tanke obrve prirodnog izgleda čak i u razdoblju kada su u trendu bile jako iscrtane. Nakon nekoliko godina tamne kose, Sarah Jessica odlučila se za posvjetljivanje pa je napravila plave pramenove. 2008. godine glumica je imala najdužu kosu do tada s balayage pramenovima i predivnim sjajnim valovima.

sarah jessica parker

2002.

sarah jessica parker

2003.

sarah jessica parker

2004.

sarah jessica parker

2006.

sarah jessica parker

2008. 

Od tada do danas frizuru nije drastično mijenjala i držala se dužine do sredine leđa te je povremeno nosi valovitu, a ponekad izravnanu ili isfeniranu i to joj je definitivno najbolja frizura do sada. Na kraju moramo naglasiti kako je glumica zaista kraljica balayage pramenova i imala ih je prije nego su uopće postali trend i dobili službeni chic naziv. Također je uvijek nosila i besprijekorne valove s puno volumena, upravo onakve za kakvima sada teže sve trendseterice. Pogledajte sve fotografije i uživajte u beauty evoluciji lijepe glumice.

sarah jessica parker

2010.

sarah jessica parker

2013.

sarah jessica parker

2015.

sarah jessica parker

2017.

T.K.
Foto: Getty Images i arhiva Fashion.hr
Objavljeno: 24.02.2017. u 13:25

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p