KOŽA

Kako spriječiti negativne posljedice nakon brijanja?

Uz ovaj proizvod izbjeći ćete sve negativne posljedice brijanja

 
Jednom dnevno ili jednom mjesečno, svako brijanje za kožu predstavlja stres. Proces brijanja isušuje kožu i može, posebno s osjetljivom kožom, dovesti do osjećaja peckanja i svrbeža.
 
Iritacije kože nakon brijanja često se manifestiraju ružnim crvenilom. Ulazi folikula dlake lako se upale prilikom brijanja, pogotovo na području bikini zone. Osim toga, oštrice često porežu kožu, naročito ako se prilikom brijanja koriste samo uobičajeni proizvodi za tuširanje koji nisu posebno prilagođeni nježnom brijanju i koji ne sadrže kvalitetne sastojke.
 
 
Kako bi spriječili sve negativne posljedice koje mogu nastati brijanjem, najbolje ih je pokušati prevenirati odmah nakon brijanja nanošenjem kvalitetnog after shave losiona za tijelo. NIVEA After Shave losion za tijelo trenutno umiruje svježe obrijanu kožu i pruža 24-satnu hidrataciju. Za osjećaj smirene i svilenkasto glatke kože. Posebno namijenjen za uporabu nakon brijanja. Nemasna formula s pantenolom odmah umiruje kožu i sprječava njezinu nadraženost nakon brijanja.


Pantenol, poznat i kao pro-vitamin B5, važan je sastojak NIVEA After Shave losiona za tijelo i ima ključnu ulogu u stvaranju novih stanica kože, kao i tijekom čitave izmjene kožnih tvari. On također ima umirujuće, protuupalno djelovanje. Za opuštenu i svilenkasto glatku kožu NIVEA After Shave losion za tijelo nanesite na kožu nakon brijanja i nježno ga utrljajte. Isprobajte after shave losion uz novu Protect&Shave njegujuću liniju za brijanje za žene.

Foto: PR

 
Objavljeno: 21.04.2016. u 10:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p