KOŽA

Krema koju obožavaju beauty blogerice

Apsolutni ljetni hit 
Intheline
Krema Intheline proizvedena je na bazi prirodnih sastojaka i već je nekoliko mjeseci visoko na ljestvici hit proizvoda. Dokazano pomaže u borbi protiv celulita pa ni ne čudi što ju obožavaju i beauty blogerice Maja Galba (DashOfBlue) i Ivana Blažoti Mijoč. 

Krema za mršavljenje u svom sastavu sadrži 2,5 posto glicerinske kiseline, učinkovito topi potkožne masnoće. Uz to, krema sadrži i druge sastojke koji njeguju kožu i čine ju sjajnom, čvrstom i mirisnom. Već nakon mjesec dana testiranja ustanovljeno je, kod korisnica koje su proizvod koristile na dnevnoj bazi, da je došlo do znatnog smanjenja obujma masnih naslaga na području bedara. Glicerinska kiseline (poznatiji sladić) prema dobivenim rezultatima istraživanja, topi potkožne masnoće i učinkovito smanjuje neželjene lokalne masti. Jedan od sastojaka Intheline kreme je Rhodiola (ruža) koja raste na najizoliranijim dijelovima svijeta, visoko u gorju. Posjeduje brojne zdravstvene učinke, između kojih djeluje i na proces gubitka potkožne masnoće, snižavanjem razine hormona kortizola, koji potkožne masne stanice slaže u predjelu bokova, bedara i stražnjice. 

Intheline

Krema je bogata ekstraktima citrusa koji na tijelo djeluju kao antioksidans i pomažu pri poboljšanju mikrocirkulacije krvi. To vašu kožu čini jačom i glađom. Citrusi uz to povećavaju razvoj keratina i bjelančevina na vašoj koži, što kožu također čini čvršćom, dok nanošenje kreme Intheline djeluje kao anticelulitno rješenje. Djelovanje pospješuje sinergija ulja suncokreta i čempresa. Suncokretovo ulje zaustavlja isušivanje prirodne vlažnosti kože, istovremeno vlažeći kožu i smanjujući površinsku napetost. Rezultat je povećanje elastičnosti kože. Krema Intheline bogata je lecitinom, vitaminima A,D i E te nezasićenim masnim kiselinama. Ulje čempresa smanjuje ljuštenje suhe kože i djeluje aromatski. Cijena ovog proizvoda je 199 kuna, a možete ga kupiti ovdje.


PR
Foto: Instagram (@ivanablazoti, @dashofblue_makeup)
Objavljeno: 21.08.2017. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p