KOŽA

Krema za mršavljenje koja je osvojila Instagram

InTheLine krema 
intheline
A
ko niste sigurni kako se pripremiti za nadolazeće ljeto, najbolji odgovor dat će vam poznate hrvatske blogerice, koje su otkrile tajnu svojih zavidnih linija. In The Line krema proizvedena na bazi prirodnih sastojaka osvojila je Instagram i svim ženama otkrila najboljeg novog saveznika u borbi protiv celulita.

Najnovija formula u borbi protiv celulita i masnih naslaga, razvijena na temelju istraživanja kojeg su proveli znanstvenici Sveučilišta u Padovi već nakon mjesec dana testiranja rezultira znatnim smanjenjem obujma masnih naslaga na području bedara, a svojim dobrim rezultatima pohvalile su se i mnoge lifestyle te modne blogerice: Dorin Lucija Bajzec, Lucija Kontić, Ivana Perić, Ana Karađole, Donna Lugonja i Petra Mamić. Ususret ljetu popularne blogerice oduševljene su novom kremom koja se pokazala odličnom za pripremu savršene ljetne figure.

intheline
intheline
Krema koja sadrži 2,5 posto glicerinske kiseline, učinkovito topi potkožne masnoće. Uz to, krema sadrži i druge sastojke koji njeguju kožu i čine ju sjajnom, čvrstom i mirisnom. Jednostavno i praktično pakiranje sadrži 100 mililitara kreme dovoljno za razdoblje od mjesec dana svakodnevnog korištenja. U nizu kvalitetnih sastojaka, nalazi se licorice (sladić), koji smanjuje razinu potkožnih masnih stanica, ruža rhadiola, cvijet koji raste visoko u gorju, u izoliranim dijelovima svijeta, a koji je zaslužan za posebno nježan i ugodan miris te ekstrakti citrusa koji djeluju kao antioksidans i pomažu pri poboljšanju mikrocirkulacije krvi. Upravo ova kombinacija kvalitetnih prirodnih sastojaka kožu čini čvršćom i glatkom. InTheLine krema zahvaljujući bogatom suncokretovom ulju, za razliku od drugih proizvoda, sprječava isušivanje kože i povećava elastičnost te djeluje aromatizirajuće.

intheline
intheline
Kratka i svijetla odjeća, kupaći kostimi i odlazak na plažu postaju problem za 80% žena koje se bore s celulitom no uz ovaj Instagram hit među kozmetičkim proizvodima sigurno imaju jednu brigu manje u pripremama za najdraže godišnje doba. InTheLine moguće je kupiti isključivo putem web stranice

Foto: PR
Objavljeno: 23.05.2017. u 12:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p