KOŽA

Krema za trostruku njegu od prirodnih sastojaka

Cosmel Natural Organic
cosmelŠto kažete na kremu za lice bez umjetnih boja, mirisa i konzervansa? Predstavljamo Cosmel kremu za trostruku njegu osjetljive kože oko očiju, lica i vrata.
 
Cosmel je mala laboratorijska proizvodnja potpuno predana tradiciji, ekološkim, zakonskim i etičkim normama, spremna primijeniti svaku pozitivnu novost iz područja kozmetologije i dermatologije. U svojoj proizvodnji koriste hladno prešana ulja, organska eterična ulja te ne koriste GMO, herbicide, umjetne konzervanse, parabene, toksine i umjetne boje i mirise. Sirovine uzimaju od eminentnih dobavljača s certifikatima porijekla i farmakološke kakvoće. Većina preparata je klinički ispitana. 

cosmel 
Neki od najpopularnijih Cosmelovih proizvoda su Melli krema s matičnom mliječi, Tri-care krema za trostruku njegu kože oko očiju, lica i vrata, Omega 6 krema za suhu i dehidriranu kožu, C krema za normalnu i mješovitu kožu, kao i New Cell krema za prirodnu obnovu stanica koja je osvojila nagradu za najbolju inovaciju u kozmetici 2015. godine.  

Krema za trostruku njegu osjetljive kože oko očiju, lica i vrata sadrži prirodna organska ulja, badem, sjemenke grožđa, marelicu, kikiriki, neven te vitamine A, E, F, preslicu, geranij i lavandu. Djeluje protiv bora i podočnjaka, ubrzava stvaranje kolagena, umiruje, daje koži tonus i mekoću i ima srednju UV zaštitu. Preporuča se koristiti je za njegu svih tipova kože oko očiju, lica i vrata. Cosmel proizvode možete vidjeti na njihovoj stranici.
 
Foto: PR
 
Objavljeno: 29.08.2016. u 16:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p