KOŽA

Kultni beauty proizvodi za njegu lica

Ove proizvode obožavamo već godinama
skin 
Postoji tek mali broj proizvoda iz linija preprativne kozmetike koje uspijevaju na policama naših dućana opstati godinama, pa čak i desetljećima. Za to postoji razlog. Gotovo svakog dana stvaraju se nove, sve bogatije i sve potentnije formule koje mogu više postići na našoj koži. Ipak, bez dobrih osnovnih proizvoda za njegu ne možemo imati dobru svakodnevnu rutinu njege lica, i upravo je to razlog zašto uistinu kvalitetni proizvodi odgovaraju tisućama žena diljem svijeta.

Što od osnovne njege treba svakoj modernoj ženi? Osim proizvoda za odstranjivanje šminke i čišćenje lica, na tom se popisu moraju naći dobar proizvod za hidrataciju i krema sa zaštitnim faktorom, kvalitetan ekfolijant, učinkovit balzam za usne i savršena maska za lice. Bez dobre rutine njege lica, u zagađenom okolišu većine svjetskih gradova gotovo je nemoguće održati kožu glatkom, napetom i svježom. No, što to zapravo čini dobar proizvod?
 
skin
1. Ima teksturu koja vam odgovara. To znači da proizvod nije premastan niti nedovoljno hranjiv za vašu kožu, odnosno da vam ne izaziva prištiće, začepljene pore ili, na drugom spektru problema, dehidraciju i zatezanje.
2. Ne iritira vas. Osjećaj na koži s ovim proizvodom je ugodan, potpuno se upija i ne izaziva nikakvo lokalno crvenilo, svrab ili kakvu drugu reakciju kože.
3. Dobro funkcionira ispod make upa. Ne trusi se ispod vašeg omiljenog pudera, ne čini da puder sklizne s vašeg lica kroz dva sata i ne zasjajite se više no obično s njim.
4. Ima dobar sastav. Bogat je antioksidansima i aktivnim sastojcima koji imaju umirujuće i anti-age djelovanje, a nema potencijalno iritirajući sastav.

Ponudu kultnih beauty proizvoda za njegu lica s pripadajućim cijenama pogledajte u našoj galeriji:

Jelena Skendžić
Foto: Pinterest
Objavljeno: 19.05.2015. u 17:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p