KOŽA

Kultni Kiehl's proizvodi u blagdanskom izdanju

Vesela paleta proizvoda za sezonu blagdana s potpisom umjetnika Jeremyvillea
kiehl's božić
K
iehl’s s ponosom predstavlja blagdansku kolekciju Kiehl’s x Jeremyville Holiday Collection, seriju veselih ilustracija svjetski poznatog umjetnika Jeremyvillea, inspiriranih čarolijom zimskih blagdana.

U ovoj su kolekciji Kiehl’s i Jeremyville izrazili svoju ljubav prema zajednici i topli blagdanski duh, nudeći kupcima niz živopisnih blagdanskih tema i likova koji će krasiti neke od najpopularnijih proizvoda, poput Creme de Corps i Ultra Facial Cream. Glavni vizual kolekcije, koji odiše radošću i blagdanskim duhom, nadahnuće je jednom od legendarnih njujorških znamenitosti, pejzažom Central Parka, u koji je umjetnik maštovito uklopio razdragane snjegoviće, nasmijane skatere, blistave zvijezde i Kiehl's proizvode. Obavijeni toplinom i energijom blagdana, idealan su dar koji će oduševiti vaše najmilije (ili vas) tijekom sezone darivanja.

kiehl's božić

(150 kn)

Kolekcija Kiehl’s x Jeremyville novo je poglavlje priče o dugogodišnjoj uspješnoj suradnji s umjetničkom branšom. Kako bi obilježio blagdane, Kiehl's svake godine udružuje snage s odabranim umjetnikom, koji će dizajnirati vizualni identitet posebne kolekcije. U prethodnim su suradnjama sudjelovali sljedeći umjetnici: Jeff Koons, KAWS, Kenny Scharf, Haze, Craig & Karl i Peter Max. kiehl's božić

(200 kn)

"Jeremyville je izlagao u Parizu, Seoulu, New Yorku i drugim gradovima, surađivao s poznatim markama kao što su Colette i Mercedes-Benz te je jedan od najpoznatijih umjetnika današnjice. Njegov se umjetnički izričaj savršeno nadopunjuje s Kiehl’sovim kreativnim duhom i eklektičnošću. Iznimno smo sretni zbog naše suradnje – Jeremyville nije samo kreativni partner, već je i naš dobar prijatelj", izjavila je Maria Gustafson, viša zamjenica direktora odjela Global Creative for Kiehl’s Since 1851.
kiehl's božić(275 kn)

Personalizirani darovi

Blagdanska kolekcija Kiehl’s x Jeremyville Holiday Collection sadrži i posebno blagdansko izdanje poklon kutija. U svakoj Kiehl’s samostalnoj prodavaonici* vaše pomno odabrane proizvode stručno osoblje pretvara u personalizirane darove. Uz svaki kupljeni proizvod može se izabrati besplatna blagdanska poklon kutija uz koju dolaze i Deluxe uzorci odgovarajućih proizvoda.

kiehl's božić

(285 kn)


kiehl's božić

(195 kn)

* Arena Centar Zagreb, City Center one West, City Center one Split (u Splitu dostupna od 19.11.2016.)

Foto: PR

Objavljeno: 16.11.2016. u 10:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p