KOŽA

Linija za njegu kože s vodom breze

MÁDARA Time miracle

madara
I
zgledati mlado baš kako se i osjećate se sada može postići prirodnim putem s klinički potvrđenim rezultatima! Organski brand za njegu kože, MÁDARA predstavlja svoju inovaciju - Time miracle liniju.

Jedinstvena formulacija bez vode koristi snagu nove super vode – vode breze. Vrijeme je za otkrivanje najbolje organske anti ageing rutine. Kreirana od strane znanosti - beskompromisno prirodna. Nula posto vode kako bi osigurala ultimativnu anti ageing formulu, MÁDARA je zamijenila tradicionalni bazni sastojak, vodu, vodom breze, koja je revolucionarni sastojak koji dokazano smanjuje sve vidljive znakove starenja. Voda breze je jedan od najbogatijih prirodnih izvora nutrijenata: vitamina, proteina, amino kiselina i enzima i poznata je po svom pročišćavajućem i detoks učinku na tijelo.

MÁDARA svoju uistinu efikasnu anti age njegu kože temelji na cell repair bio-kompleksu koji ujedinjuje snagu 7 prirodnih aktivnih sastojaka: crvene djeteline, madare ili broćike, preslice, pasjeg trna, borovnice, divljeg kestena i gospinog plašta.

Linija Time miracle sastoji se od 6 proizvoda:

Cellular repair serum potpomaže ciklus obnavljanja stanica i vidljivo zaglađuje vašu kožu i smanjuje pojavu finih linija i bora. Konture lica su čvršće i koža je napunjena vlagom i vitalnošću. 

madara

(357,50 kn)

Age defence dnevna krema - Ova luksuzna krema štiti vašu kožu od oštećenja iz okoliša, stimulira proizvodnju kolagena, popravlja strukturu kože i osvjetljava umoran i beživotan ten. 

madara

(357,50 kn)

Total renewal noćna krema - Bogata, ali brzoupijajuća krema koja trenutno omekšava, hidratizira i puni vašu kožu, te djeluje preko noći kako bi obnovila kolagen i elastična vlakna i kako bi aktivirala obnovu stanica za glađu, odmorniju i blistaviju kožu.

madara

(266 kn)

Wrinkle soothing eye krema - ova nježna hidratizirajuća krema učvršćuje i rekonstruira kožu oko očiju, smanjuje tragove umora i reducira fine linije i bore.

madara

(407 kn)

Ultimate facelift dnevna krema - Dnevna facelift krema koja pruža istovremeno i trenutni i dugotrajni učinak faceliftinga, zatezanja i zaglađivanja. Idealna je za zrelu kožu koja je izgubila svoju čvrstoću i za one čija koža izgleda umorno i beživotno i treba brzinski oporavak.

madara

(170 kn)

Cellular nutrients tonizirajuća maglica - Pomaže održati vlagu i čvrstoću poboljšavajući strukturu kože i sintezu kolagena.

MÁDARA proizvodi dostupni su u odabranim Muller drogerijama.

Foto: PR

Objavljeno: 20.04.2017. u 14:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p