KOŽA

Lux-Factor novitet za njegu tetovaža!

Tattoo Nano Shock
lux factor
J
učer, 10. svibnja Lux-Factor je u hotelu Double Tree by Hilton organizirao prvi događaj u Hrvatskoj i predstavio svoj novi proizvod: kremu za njegu tetovaže Lux-Factor Tattoo Nano Shock.

Nova patentirana formula s višenamjenskim djelovanjem za pojačanu njegu svih vrsta tetovaže. Tattoo Nano Shock je profesionalna krema za njegu, koja se sastoji od potpuno nove, patentirane formule za njegu tetovirane kože. Hidratantna i hranjiva krema namijenjena je njezi nove tetovaže (preporučujemo početak korištenja 3 tjedna nakon tetoviranja), kao i onih starijih.

Lux-Factor Tattoo Nano Shock je prvi proizvod s patentiranom formulom, razvijen isključivo za sigurnu i nježnu njegu tetovirane kože. Sinergijski rad kvalitetnih sastojaka štiti nježno i osjetljivo područje, te brine o čistim linijama i jasnim bojama. Patentirana formula sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka, koji njeguje tetovaže svih vrsta i veličina. Tetoviranje je proces koji zahtijeva jedinstvenu pripremu. Dakle, nije riječ samo o dobro promišljenoj odluci koja će zauvijek obilježiti vaše tijelo, već treba voditi računa o kvalitetnoj njezi nakon samog tetoviranja. Tetovirana koža, prvih nekoliko dana je izuzetno osjetljiva, nadražena, te ju je potrebno zaštititi i njegovati na pravilan način.

lux factor
Odmah nakon tetoviranja, koža na tom mjestu postaje suha i osjetljiva, javlja se osjećaj svrbeži, koji je sličan sunčevim opekotinama. Ne brinite, to je sasvim normalna faza liječenja i cijeljenja oštećene kože. Ne zaboravite na moguće infekcije i druge komplikacije koje se mogu pojaviti kada rana zacjeljuje, tako da je potrebno na vrijeme osigurati sigurnu i učinkovitu njegu.

lux factor
Profesionalna krema Tattoo Nano Shock vrlo je jednostavna za korištenje, lako se nanosi i ostavlja osjećaj ugode na koži. Za njegu svježih tetovaža, preporučuje se korištenje kreme 3 tjedna nakon tetoviranja. Nanesite tanak sloj kreme na kožu, te je laganim pokretima, nježno umasirajte barem 2 puta na dan. Za održavanje već postojećih i starih tetovaža, preporučuje se korištenje jednom ili dva puta dnevno.

Foto: PR
Objavljeno: 11.05.2017. u 16:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p