KOŽA

Stigao je novi brend prirodne kozmetike!

MÁDARA kozmetika
madara
P
rije 10 godina, MÁDARA je postala pionir u znanstvenom istraživanju i u inovacijama u sastojcima bazirana na sjevernjačkim i arktičkim organskim biljkama. MÁDARA danas ima tvornicu za proizvodnju kozmetike u Rigi, Latvija te izvoze proizvode u 25 zemalja diljem Europe.

U tvornicu je moguć pristup izvana, tako stvarajući mjesto gdje svi mogu vidjeti i doživjeti kako se organski i prirodni proizvodi pretvaraju u luksuzne kozmetičke teksture. MÁDARA je u potpunosti prirodna i eko kozmetika s ECOCERT certifikatom na bazi baltičkog bilja. Upravo to baltičko bilje je posebnost ove kozmetike. Za vrijeme kratkih sjevernih ljeta biljke u Latviji svu svoju energiju usmjeravaju u kratak period cvata i trude se akumulirati jedinstvenu količinu aktivnih sastojaka.

madara
Osnovale su je četiri latvijske žene, tako da je MÁDARA inspirativna priča o uspjehu ženskih poduzetnica koja je nastala iz uvjerenja da sastojci u proizvodima za njegu kože moraju biti dovoljno dobri da bi se mogli i jesti. MÁDARA koristi samo najbolje organske i prirodne sastojke koji su poznati po svojoj efikasnosti. Proizvodi su opsežno istraživani te znanstveno testirani kako bi se dobilo najbolje od prirodnih sastojaka, da bi se našli novi aktivni lokalni sastojci i kako bi se dokazalo kako prirodni proizvodi mogu biti uistinu efikasni.

madara
MÁDARA nabavlja jedinstvene sastojke u šumama, na livadama i jezerima sjeverne i arktičke regije. Tisućama godina, oštra i hladna sjeverna klima je zaslužna za razvoj biljaka s izvanrednim svojstvima. To su pomlađujuća voda breze, vitaminima bogate arktičke bobice, mineralima bogata fosilna glina, biljke pune antioksidansima, korijenje i sjemenke bogate omegom. MÁDARA je uvela inovaciju u svoj anti-ageing koncept gdje je voda u formuli 100 posto zamijenjena s izuzetno aktivnom vodom breze koja dokazano smanjuje sve vidljive znakove starenja.

madara
Voda breze poništava štetu učinjenu DNA stanicama kože i stimulira staničnu obnovu. Osim vode breze, tu je i cell repair bio-complex, koji se sastoji od sedam aktivnih sastojaka za obnovu kolagena. Svaki proizvod je ekskluzivno razvijen i proizveden u MÁDARA laboratoriju i tvornici, što omogućava 100 postotnu kontrolu cijelog procesa. Organski ECOCERT certifikat, GMP i ISO standardi naglašavaju MÁDARA strast za kvalitetom i perfekcijom u svakom detalju. MÁDARA vjeruje da je najbolja njega kože ona koja prodire dublje od površine kože. Održivost, ljudskost, istinoljubivost i transparentnost su važne vrijednosti u MÁDARI. Dublje od kože  je filozofska srž brenda.

madara
MÁDARA formule su uistinu posebne, kako zbog baltičkog bilja, tako i zbog vode breze koja se nalazi u MÁDARA Time miracle liniji. Posebnost formule je što je voda zamijenjena vodom breze koja ima pomlađujuća svojstva. MÁDARA rješava sve probleme moderne žene kada govorimo o njezi kože ili kose. Iznimno snažni sastojci pomažu kod hiperpigmentacije, suhe kože, dermatitisa, ostarjele kože i kose. Djeluju učinkovito i brzo. MÁDARA proizvodi su dostupni u odabranim Müller drogerijama.

Foto: PR
Objavljeno: 06.04.2017. u 09:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p