KOŽA

Moćni spoj gline u novim maskama za lice

L’Oreal Paris Pure Clay

loreal pure clay
L
’Oréal Paris laboratoriji napravili su moćan spoj 3 gline Kaolin, Montmorilonit i Rasul u kombinaciji sa specijalnim prirodnim sastojcima za najčišću, najljepšu i najblistaviju kožu i stvorili odlične maske za lice.

Mnogobrojne poslovne obaveze, stres, sve zahtjevniji i brži tempo života kao i zagađenost životne sredine ostavljaju tragove na našoj koži, zbog čega joj je potrebna njega i dubinsko čišćenje. Od davnina se u te svrhe koristila glina jer umiruje i pročišćava kožu, apsorbira višak sebuma i čini kožu nježnom i elastičnom.

loreal pure clay
Pure Clay Purify maska s ekstraktom eukaliptusa, idealna je za masniju i mješovitu kožu jer je pročišćava i matira. Kremasta tekstura maske čisti pore i uklanja višak sebuma čineći kožu pročišćenom i matiranom, bez isušivanja. Koža je trenutno osvježena i pročišćena. Nakon jednog tjedna upotrebe sjaj na koži je smanjen, koža je čistija i mekša.

Pure Clay Glow maska obogaćena je biljnim ugljenom koji poput magneta izvlači nečistoće, i čini kožu svježijom i blistavijom. Kremasta tekstura maske intenzivno pročišćava kožu čineći je proljepšanom, bez isušivanja. Koža je trenutno pročišćena i izgleda svježije. Nakon jednog tjedna upotrebe koža je blistavija i može disati.

loreal pure clay
Pure Clay Exfo maska s ekstraktom crvenih algi pročišćava i ujednačava sve tipove kože. Njezina zrnasta, kremasta struktura vrši piling kože bez isušivanja i postiže sjaj. Koža je trenutno mekša, glađa i ujednačenija. Nakon jednog tjedna korištenja pore djeluju sužene, a tekstura kože je profinjenija.

Upotreba je vrlo jednostavna. Nanesite tanak sloj na čistu kožu cijelog lica, izbjegavajući područje oko očiju i usnica od 2 do 3 puta tjedno. Ostavite da se osuši od 5 do 10 minuta, zatim uklonite vlažnim ručnikom ili toplom vodom. Informativna cijena L’Oreal Paris Pure Clay maske iznosi 59,90 kuna. 

Foto: PR

Objavljeno: 01.12.2016. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p