KOŽA

Multifunkcionalan balzam od prirodnih sastojaka

Bogatstvo esencijalnih masnih kiselina, vitamina i minerala

 
Bioskin sensitive balzam jedinstvena je kombinacija blagotvornih hladno prešanih ulja, shea maslaca i pročišćenog klinoptilolita koja objedinjuje bogatstvo esencijalnih masnih kiselina, vitamina i minerala. Ne sadrži parabene i ima 100% prirodne sastojke.

Ovaj balzam mješavina je visoko vrijednih ulja trputaste lisičine, tamanu ulja i ulja sjemenki noćurka povezanih sa shea–karite maslacom te pročišćenog klinoptilolita.
 
Ulje trputaste lisičine jedno je od najjneobičnih biljnih ulja na tržištu. Iznimno je bogato stearidonskom i gama–linolenskom kiselinom, te omega 3 i omega 6 masnim kiselinama. Tamanu ulje porijeklom iz Francuske Polinezije, Indonezije ili Madagaskara duboke je zelene boje i ugodnog mirisa. Iz plodova se dobiva tamna pasta koja se vjekovima koristila za zacjeljivanje rana, kod bolova, infekcija kože i opekotina.
 
Ulje noćurka je prilično dobro poznato po svojem djelovanju izvana, ali i iznutra, na cjelokupni organizam. Njegova glavna odlika je bogatstvo nezasićenim masnim kiselinama cis-linolenskom i gama–linolenskom kiselinom. Shea maslac je zbog svojeg sastava nezamjenjiv u svakodnevnoj njezi kože. Sadrži velike količine nezasićenih masnih kiselina, vitamine A i E, te visok sadržaj proteina i minerala.
 
Bioskin sensitive balzam namijenjen je njezi, ali i tretmanu osjetljive, suhe, nadražene kože sklone upalama i alergijama kako djece, tako i odraslih.
 
Foto: PR
Objavljeno: 23.05.2016. u 15:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p