KOŽA

10 najboljih proizvoda za njegu tijela

Losioni i maslaci za njegu tijela

zimska njega tijela

I
ako vam se to možda čini pretjerano, hladni mjeseci zahtijevaju svakodnevnu hidratizaciju kože tijela zbog različitih negativnih vanjskih utjecaja koji je isušuju. Kako ne bi besciljno lutali između polica u drogerijama, mi smo za vas odabrali deset najboljih proizvoda za zimsku njegu kože tijela.

Centralno grijanje, hladan vjetar i nedostatak vitamina D zbog manjka sunčevih zraka mogu ostaviti velike posljedice na vašu kožu tijela. Ona se može perutati, pucati i biti hrapava, a jedino što vam može pomoći ako do toga dođe su proizvodi za njegu kože. Kako bi preduhitrili negativne posljedice hladnog vremena na vašu kožu, trebali bi se mazati svaki put nakon tuširanja.

Ako imate normalnu ili masnu kožu posegnite za losionima, a ako je vaša koža jako suha preporučujemo vam guste maslace za tijelo. Odabrali smo ponešto za svakoga, za one koji vole laganije teksture, ali i za one koji vole bogatije. Također smo pazili da u izbor uvrstimo i proizvode s neutralnim mirisima, ali i onim nešto jačim za sve koji vole mirisati i nekoliko sati poslije mazanja. Jeste li spremni pronaći najbolji losion za njegu kože svog tijela ove zime? Odaberite između deset koje smo izdvojili za vas.

kiehl's

(Kiehl's - Creme de Corps Whipped Body Butter - 280 kn)

zimska njega tijela

(Nivea - Smooth Sensation body milk - 35 kn)

zimska njega tijela

(L'Occitane - Krema za tijelo Joyeuses Fêtes - 281,10 kn)

avon

(Avon - Cocoa butter - 35 kn)

avene

(Avene - Cold cream body lotion - 180 kn)

afrodita

(Afrodita - 100% SPA Maslac za tijelo - 41,39 kn)

melvita

(Melvita - L'Argan bio - 160,50 kn)

elizabeth arden

(Elizabeth Arden Honey drops body cream - 197 kn)

nuxe

(BIO-BEAUTÉ by NUXE gel cream - 123 kn)

le petit marseillas

(Le Petit Marseillais - Body cream - 23,90)

T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 01.12.2016. u 16:17

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p