KOŽA

Najbolji saveznik u borbi protiv celulita!

InTheLine krema
intheline
U
susret ljetu i u potrazi za učinkovitim rješenjem u borbi protiv celulita, na hrvatsko tržište stiže najnoviji proizvod koji dokazano djeluje i postiže sjajne rezultate – krema za mršavljenje InTheLine.

Najnovija formula u borbi protiv celulita i masnih naslaga, razvijena je na temelju istraživanja kojeg su proveli znanstvenici Sveučilišta u Padovi, a u razvoju finalnog proizvoda sudjelovali su stručnjaci s područja medicine, kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricionisti i farmaceuti. Pokazalo se da već nakon mjesec dana testiranja dolazi do znatnog smanjenja obujma masnih naslaga na području bedara kod žene koje su koristile kremu.

intheline
InTheLine krema za mršavljenje proizvedena je na bazi prirodnih sastojaka te sadrži 2,5 posto glicerinske kiseline, koja učinkovito topi potkožne masnoće. Uz to, krema sadrži i druge sastojke koji njeguju kožu i čine ju sjajnom, čvrstom i mirisnom. Jednostavno i praktično pakiranje sadrži 100 ml kreme dovoljno za razdoblje od mjesec dana svakodnevnog korištenja. Opće je poznato da je u borbi protiv celulita ključno sniženje razine kortizola, poznatog kao hormon stresa, a sastojci koji se nalaze u InTheLine kremi prirodni su antioksidansi koji djeluju na sniženje upravo tog neprijatelja ljepote i zdravlja žena.

intheline
Tako je jedan od važnijih sastojaka biljka licorice (sladić), koja učinkovito smanjuje razinu potkožnih masnih stanica. U nizu kvalitetnih sastojaka, našla se i ruža rhadiola, cvijet koji raste visoko u gorju, u izoliranim dijelovima svijeta, a koji je zaslužan za posebno nježan i ugodan mirisa te ekstrakti citrusa koji djeluju kao antioksidans i pomažu pri poboljšanju mikrocirkulacije krvi. Upravo ova kombinacija kvalitetnih prirodnih sastojaka kožu čini čvršćom i glatkom. InTheLine krema zahvaljujući bogatom suncokretovom ulju, za razliku od drugih proizvoda, sprječava isušivanje kože i povećava elastičnost te djeluje aromatizirajuće.

intheline
Tajna ovog kozmetičkog čuda krije se isključivo u prirodi i stručnom istraživanju, a za maksimalnu učinkovitost i uspješnu pripremu za ljeto, InTheLine proizvode se preporuča koristiti svakodnevno. Ovaj je proizvod već osvojio inozemne kupce, a sada je na redu hrvatsko tržište. InTheLine kremu možete kupiti isključivo online na InTheLine web stranici.

Foto: PR
Objavljeno: 06.04.2017. u 10:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p