KOŽA

Najdraži kozmetički proizvodi Jasminke Herceg

Što koristi vlasnica Bliss Instituta?
jasminka herceg top proizvodi
O
duvijek nas je zanimalo koji su omiljeni proizvodi stručnjaka koji brinu za našu kožu pa smo pitali Jasminku Herceg, vlasnicu Bliss Instituta koji su njeni top proizvodi uz koje postiže lijepu i njegovanu kožu. Na koje se proizvode Jasminka uvijek može osloniti, doznajte u nastavku. 

1. Carita - Lagoon Hydration Gelee

Ovaj proizvod koristim godinu dana i namam ga namjeru zamijeniti. Prvi čistač za lice koji ima izrazito hidratantan učinak, a da je pritom teksture gela. Osim toga, oduševio me ukapsuliranim mikro česticama lagunske vode koja je bogata mineralima, a aktiviraju se u dodiru s tjelesnom temperaturom pa istovremeno ima snagu očistiti make up s lica, očiju i usana, a kožu ostaviti mekom i nježnom bez trunke isušivanja.

2. Carita - Lisse Supreme Anti-rides cream

Ova krema sadrži sve što treba ženi u tridesetima. Izvrsna tekstura između emulzije i kreme, omogućava brzu i laku apsorpciju u kožu, a ostavlja ju zategnutom i sjajnom. Odlična je i za dnevnu i za noćnu njegu, s time da ju za noćnu rutinu kombiniram sa serumom, koji dodatno pojačava njenu funkcionalnost.


3. Carita - Supreme wrinkle Solution Eye Cream

Ova krema mi je potpuno otkriće! Osim što je bogata i sadrži supstance koje osvjetljuju područje oko očiju, ono što me potpuno osvojilo jest aplikator za njeno nanošenje. Metalni aplikator koji je hladan, pomaže da jutarnji jastučići od spavanja budu momentalno smanjeni, a to mi je s obzirom na tempo života, zaista razveselilo i uljepšalo svakodnevicu! Kome ne bi?

4. Decléor - Aroma Confort system Corps Moisturising body milk

Koža mog tijela prilično je izbirljiva i zaista mi pomažu rijetki proizvodi u borbi protiv suhoće. Ovo mlijeko moj je prvi izbor, osim što se brzo upija i ima nježan miris, efekt elastične i nahranjene kože traje cijeli dan.

5. Alessandro - Cuticle care pen

Ovo je proizvod koji koristim 10 godina i tvrdim da je apsolutno najbolji u kategoriji njege kožice oko noktiju. Iznimno ekonomičan, s tri zamjenska aplikatora pa proizvod možete zaista potrošiti do kraja. Osim toga, koliko god nokti izgledali dobro, ako vam je kožica oko noktiju suha ruke nikada neće izgledati njegovano i privlačno. Ovaj proizvod uvijek nosim sa sobom i nikad me nije iznevjerio.

Tanja Konjevod i Jasminka Herceg
Foto: Jure Perišić i PR
Objavljeno: 05.10.2016. u 13:28

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p