KOŽA

Nevjerojatan izgled Belle Hadid prije estetskih operacija

Umjetni ideali ljepote

bella hadid

Iznenadile su nas nevjerojatne fotografije poznatog modela i trendseterice Belle Hadid, a možda će i vas kada pogledate šokantnu transformaciju nakon nekoliko estetskih operacija. Kako je Bella od obične djevojke iz susjedstva postala traženi model?

Surfajući bespućima Interneta naletjeli smo na fotografiju ispod koje je pisalo da se na njoj nalazi Bella Hadid, šokirali smo se i nismo mogli vjerovati. Daljnje istraživanje pokazalo nam je da je to ona ista Bella kojoj se trenutno divi pola svijeta, a dizajneri i modne i kozmetičke kuće otimaju se da im nosi reviju ili bude zaštitno lice. Estetske operacije u današnje vrijeme zaista nisu za čuđenje, ali kada u obzir uzmemo Belline godine kojih je samo 19 zaista je zabrinjavajuće da bude uzor brojnim djevojčicama i ženama.

bella hadid prije operacijeBella 2010. godine
 
Pronašli smo fotografiju iz 2010. godine kada je Bella imala samo 13 godina i osim što je imala baby face kao i svi mi u njenim godinama, sudeći po crtama lica, izrasla bi u lijepu damu. Na fotografijama iz 2014. godine kada je Bella imala 17 godina već se vidi drastična promjena, popunjenije usne i tanji nos. Na najnovijim fotografijama transformacija je nevjerojatna, pune usne i savršeno uzak i mali nos ono su što je očito osvojilo brojne dizajnere. 
 
bella hadid prije operacijeBella 2014. godine (obje fotografije)

bella hadid prije operacije

Bella sada ima prekrasne crte lica i iako se o ukusima ne raspravlja moramo biti realni i to priznati, ali ne možemo da se ne zapitamo što bi joj nedostajalo da se nije operirala? Bi li i s malo većim nosom i manjim usnicama postala traženi model? Nemamo ništa protiv operacija, ali je li bilo nužno raditi nekoliko izuzetno bolnih operacija nosa već u tinejdžerskim godinama? Ova priča samo je jedna od mnogobrojnih sličnih u nizu, a zapravo nam je pokazatelj kako nam se nameću ideali ljepote koji su umjetno stvoreni. Jedino što možemo zaključiti je da su očito potrebni samo novac i puno hrabrosti za izdržati bol kako bi bili lijepi po trenutnim standardima ljepote. 

T.K.
Foto: Splash News, Getty Images i PR
Objavljeno: 29.06.2016. u 16:20

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p