KOŽA

Kako do njegovanih i mekih usana?

Njega usana nikad nije bila zabavnija

labello original neon

Važno je znati da su naše usne jako izložene vanjskim utjecajima te im je stoga potrebna posebna njega. Određeni proizvodi našim usnicama mogu samo naštetiti i dodatno ih isušiti, ali postoje oni koji ih mogu njegovati i istovremeno biti predivan dodatak svakoj kozmetičkoj torbici. 

Usne su mnogo osjetljivije na dodir, a usto su i podložnije suhoći u ekstremnim vremenskim uvjetima. Vrlo niske temperature, niska vlaga i vjetar mogu rezultirati ispucalim i bolnim usnama, stoga je kvalitetan balzam za usne ključan u hladnim mjesecima. Očito je da se koža na našim usnama razlikuje od ostale kože lica jer usne imaju drugačiju ulogu.

Gornji sloj kože na usnama mnogo je tanji i osjetljiviji. Koža usana ne sadržava mnogo stanica melanina pa stražnje krvne žile postaju vidljive, a to je i razlog zašto su naše usne ružičaste nijanse. Usne ne dobivaju jednaku količinu vlage ili ulja kao ostala koža, stoga se i mnogo brže isušuju. Svakodnevna upotreba hranjivog balzama za usne pomaže nadoknaditi vlagu i održava usne prekrasnima.

labello

Čime njegovati usne?

Postoji čitav niz različitih proizvoda za usne koji su dostupni kako bi zadovoljili sve vaše individualne potrebe, a kako nam je kozmetička torbica najčešće prepuna crno bijelih proizvoda dosadnog izgleda, uvijek volimo kada je neki proizvod razveseli. Labello, najpoznatiji brend za njegu i hidrataciju usana predstavio je novi Labello Original Neon koji dolazi u šest modernih neonskih pakiranja koja sjaje pod UV svjetlom i neizostavan su dodatak svakoj kozmetičkoj torbici

Zašto i vaš balzam za njegu usana ne bi imao toliko originalno pakiranje da predstavlja savršen dodatak za vašu torbicu? Inspiriran najnovijim trendovima u ljepoti i modi, Labello je spojio brigu o usnama s modernim neonskim trendom koji je neizostavnom heroju za njegu usana Labellu Original nadjenuo dosad neviđeno ruho. Šest jarkih neonskih boja krasit će pakiranje Labello Originala u ograničenom vremenskom trajanju dostupnom od 1. listopada 2016.

labello original neon

Najbolja njega u najboljem izdanju

Više od 100 godina, Labello je jedan od najpouzdanijih stručnjaka za brigu o usnama u Europi i svijetu. Njegova formula sa shea maslacem i pantenolom pruža 12-satnu njegu, s dubinskim efektom hidratizacije koji vraća mekoću ispucanim usnama. S Labello Original Neon stikovima, briga za vaše usne postaje još zabavnija. Unutar šest nevjerojatnih neonskih pakiranja i dalje je skriven vaš omiljeni stručnjak za hidrataciju usana, ali sad predstavlja i savršen dodatak svakoj kozmetičkoj torbici.

Preporučena maloprodajna cijena Labello Original Neon stikova je 15,90 kn.

Foto: PR
Objavljeno: 10.10.2016. u 13:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p