KOŽA

Nova maska za lice koja na kožu djeluje antistresno

Ren Skincare
ren skincare
O
sjetljiva koža često može biti izazvana različitim faktorima i utječe na način na koji se vaša koža ponaša. Fizički i lifestyle faktori te utjecaji iz okoliša utječu čak i na najotporniju kožu i s vremenom dovode do preosjetljivosti. REN Skincare predstavlja svoj najnoviji proizvod – Ultra Comforting Rescue Mask.

REN znači čist na skandinavskom. To predstavlja poruku branda, čist – slobodan od potencijalnih sastojaka koji iritiraju kožu, vraća koži osjećaj ugode i ravnoteže poštujući eko sustav kože. Posebno razvijena s ekskluzivnim REN kompleksom sastojaka za borbu s osjetljivošću, Ultra Comforting Rescue maska će umiriti i nahraniti kožu, te joj pomoći kod ključnih znakova osjetljive kože. Pomoći će koži da se nosi sa stresom, te brže oporavi i ojača zaštitni sloj kože, što će dugoročno doprinijeti boljem stanju kože.

ren skincare
Djeluje na sve glavne simptome osjetljivosti (crvenilo, iritacije, svrbež, suhoća kože, itd.) kako bi ih ublažila i donijela trenutni osjećaj ugode na koži, ali ide i korak dalje. Koristeći sposobnost kože da blokira signale stresa između kože i mozga, prekida ciklus stresa dopuštajući koži da počne proces obnove i zacjeljivanja bez uzbunjivanja mozga. Po prvi put u kozmetici se koristi ekstrakt šampinjona koji ublažava stres kože blokirajući mozgu poruke iritacije i bola za trenutni osjećaj opuštanja i ugode.

Osim šampinjona, tu je pekarski kvasac koji ima antibakterijski i antihistaminički utjecaj na kožu te osnažuje i uravnotežuje imunološki sustav kože ojačavajući zaštitni sloj kože i ubrzavajući oporavak nakon stresa te arnika koju inače koriste kirurzi kako bi smanjili postoperativnu traumu. Ublažava iritaciju, upalu, peckanje i crvenilo. Uz to, moćno blokira utjecaj slobodnih radikala. Na koži ostaje luksuzni osjećaj mekoće koji donosi ultimativni osjećaj ugode. Miris rimske kamilice je topao, sladak i biljni, opuštajući i umirujući, kako za tijelo, tako i za um. Namijenjena je osjetljivoj, reaktivnoj i normalnoj koži i koži izloženoj stresu.

ren skincare
REN Skincare proizvodi su dostupni u Muller drogerijama te u odabranim Farmacia poslovnicama (Zagreb: Jurišićeva 3 i Avenue Mall, Split: City Center One). Preporučena cijena Ultra Comforting Rescue Mask je 249 kuna.

Foto: PR
Objavljeno: 22.03.2017. u 09:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p