KOŽA

Novi anti-aging tretmani za svaki tip kože

Coollifting i Green Peel
green peel
U
borbi protiv bora posežemo za različitim proizvodima i tragamo za novim tretmanima pa smo za vas istražili dva izuzetno djelotvorna tretmana koji su učinkoviti za sve tipove kože. Doznajte više o Coolliftingu i Green Peelu.

Coollifting

Coolifting je potpuno bezbolan tretman za snažno podizanje tonusa kože. Zanimalo nas je kako se izvodi pa smo doznali da se radi uz pomoć specifičnog aplikatora, Coollift pištolja, koji na vrlo niskoj temperaturi i pod vrlo visokim tlakom, unosi u kožu jak mlaz CO2 te visoko koncentrirane i atomizirane aktivne sastojke. Neposredan i trenutni učinak koji radi je brisanje površinskih finih bora i značajno smanjenje onih dubljih. Promjene koje tretman u dubljim slojevima kože potiče donose dugotrajnu regeneraciju jer intenzivno potiče stvaranje kolagena i elastina. Coollifting je idealan za kožu lica, vrata i dekoltea.

coollifting
Rezultati su vidljivi već poslije prvog tretmana, a uzastopnim ponavljanjem postižemo kumulativni efekt. Slogan Coolliftinga je u 5 minuta briše 10 godina jer nakon samo jednog petominutnog tretmana koža je intenzivno navlažena, regenerirana, poboljšane i ujednačene teksture, baš kao kada je bila deset godina mlađa. Za dugotrajni učinak preporučuje se kura od šest do osam tretmana koji se izvode jednom tjedno. Kako bi održavali tu pomlađenost kože, dovoljno je tretman ponavljati jednom mjesečno ili prema dogovoru sa stručnjakom. Baš kao i kod ostalih lifting tretmana, učinak nije dugog vijeka i zahtijeva održavanje

coollifting
Coollifting preporučuje se odraslim ženama i muškarcima koji na koži primjećuju prve znakove starenja. Djeluje preventivno sprječavajući i odgađajući nastanak bora, brišući one sitne koje se prve pojavljuju ostavljajući kožu dulje mladom. Kod zrele kože, zaglađuje i vidljivo smanjuje duboke bore i potiče samoregenaraciju. Tretman je preporučljivo raditi samo u certificiranim estetskim centrima, dermatološkim i kozmetičkim. Obzirom da se radi o potpuno novoj tehnologiji, u Zagrebu ga možete napraviti ordinaciju Neoderm doktorice Steffie Švaganović te Teenlifting centar doktorice Sanje Gošović.

Green Peel

Originalni Green Peel® biljni piling Classic dokazana je metoda za obnavljanje kože s tradicijom dugom više od 60 godina. Zanimalo nas je kako Green Peel® djeluje pa smo doznali kako pomaže kod rješavanja nepravilnosti na koži lica i tijela koristeći prirodni pripravak kombinacije biljaka, algi, minerala, enzima i vitamina, bez dodatka kemikalija. Poboljšava cirkulaciju, oksigenizaciju, aktivira metabolizam te potiče stvaranje nove kože vidno zdravijega izgleda. Rezultati prvog tretmana su odmah vidljivi: koža se zateže, bore se smanjuju, a plići ožiljci, bubuljice, miteseri i mrljice uklanjaju.

green peel
Sam tretman je petodnevan. Nakon tri do pet dana koža se počinje guliti, a tijekom tog procesa u kućnoj njezi potrebno ju je čistiti posebnim losionom i njegovati specijaliziranom kremom. Nakon četiri do pet dana radi se post tretman, a koža je potpuno obnovljena. Kućnom njegom, u sljedeća 2 tjedna rezultati postaju sve bolji. Proces regeneracije kože završava tijekom 14 do 28 dana od izvođenja tretmana.

green peel
Učestalost ovisi o stanju kože i željenom rezultatu. Ako je cilj preventivno ili anti-age djelovanje, u smislu higijene i održavanja zdravlja kože, preporučeno je napraviti dva do četiri tretmana godišnje, a preporučuje se svim vrstama kože u svakoj životnoj dobi. Originalni Green Peel® biljni piling izvode stručno osposobljeni i certificirani centri u Hrvatskoj i svijetu.

Foto: PR
Objavljeno: 05.10.2016. u 15:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p