KOŽA

Ovaj proizvod za brijanje morate isprobati!

Za lakše i jednostavnije brijanje

Sve beauty ljubiteljice složit će se da nema boljih proizvoda od onih koji su multifunkcionalni. Uklanjanje nepoželjnih dlačica na nogama, ispod pazuha i na bikini području za većinu žena dio je svakodnevne njege, pogotovo u ovim proljetnim danima.

I vi se rado brijete pod tušem, a nemate puno vremena? Najpopularnije je mokro brijanje, jer je ono temeljito, vremenski učinkovito i istovremeno bezbolno. Što biste rekli kada bi vam otkrili proizvod s kojim se možete i tuširati i brijati? Sigurno ne biste vjerovali da postoji, ali prevarili biste se! NIVEA Shower & Shave gel za tuširanje i brijanje pravi je odabir za vas! Bogata formula s ekstraktom magnolije pretvara se u kremastu pjenu te tako omogućuje temeljito brijanje pod tušem.


Proizvod za brijanje s ekstraktom magnolije prilikom mokrog brijanja u dodiru s vodom pretvara se u ekstra kremastu pjenu. Tako se istovremeno olakšava brijanje i učinkovito sprječavaju iritacije. Ekstrakt magnolije nalazi se u NIVEA Shower & Shave gelu za tuširanje i brijanje, njegova glavna odlika je antioksidativno i protuupalno djelovanje, čime vašoj koži osigurava prekrasnu glatkoću nakon brijanja. Flavonoidi i eterična ulja kamilice umiruju kožu i štite je od iritacija kao što je crvenilo. 

NIVEA 2-u-1 gel za tuširanje i brijanje nježno čisti kožu i ujedno olakšava brijanje. Kremasta pjena nježnog mirisa miluje vaša osjetila i čini kožu svilenkasto glatkom i čudesno mirisnom. Gel za tuširanje 2-u-1 nanesite na mokru kožu u željenoj količini i uživajte u kremastoj pjeni. Isprobajte gel za brijanje uz novu Protect&Shave njegujuću liniju za brijanje za žene.

Foto: PR

Objavljeno: 15.04.2016. u 09:32
Tagovi: Nivea, koža, depilacija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p