KOŽA

Ovako izgleda večernja beauty rutina blogerice

Najdraži večernji proizvodi blogerice Classified Beauty

matea pavić
M
atea Pavić beauty je blogerica iza bloga Classified Beauty kojeg piše već dvije godine. Inače je studentica farmacije, a kaže kako uživa u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, kozmetici. Kako upravo njegovana i zdrava koža čini idealno platno za make up kreacije, nas je zanimalo na koji način Matea navečer njeguje svoju kožu. Pročitajte koje točno proizvode blogerica koristi u svojoj večernjoj beauty rutini i zašto su joj upravo oni trenutačni favoriti.

Najvažnije je dobro očistiti lice navečer jer se ujutro ne želite probuditi s nepoželjnim gostima u obliku bubuljica, a i ne bi imalo previše smisla nanositi kreme i serume na nečistu podlogu. Upravo zato prije spavanja posežem za Garnier micelarnom za osjetljivu kožu i skidam njome šminku, a potom još isperem sve Uriage Xemose gelom za pranje lica.

matea pavić
Uz njega znam koristiti i Look by Bipa Peeling pad pomoću kojeg napravim blagi piling, a nekada posegnem i za Olival pilingom s uljem smilja kako bih odstranila odumrle stanice kože za koje se inače puder zna uloviti. Nakon što dobro osušim lice nanosim Uriage Hyseac 3-Regul kremu koja je puna blagotvornih kiselina koje koristim specifično tijekom jeseni kako bih oporavila svoje lice od ljeta, a kada trebam više hidratacije umjesto nje koristim Avon Nutra Effects hydration gel kremu.

matea pavić
Okoloočno područje njegujem bigood kremicom i tako hidratiziram to suho područje, zbog čega mi ujutro na koži ljepše leži korektor. Ako kojim slučajem imam neke manje nepravilnosti na licu, na njih ciljano nanosim Uriage Hyseac pastu uz koju će one nestati kroz dva dana. Moja večernja beauty rutina vrlo je jednostavna jer težim tome da s najmanjim brojem proizvoda postignem najbolji učinak.

matea pavić
Tanja Konjevod i Matea Pavić
Foto: vlasništvo Mateje Pavić

Objavljeno: 24.10.2016. u 11:48

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p