KOŽA

Ovo je jedini način da se riješite mitesera

Zaboravite na prazna obećanja
Miteseri
Č
ista i blistava koža bez mitesera je san svake žene. Mijenjamo razne preparate, vjerujemo praznim obećanjima, no na kraju dana opet se čini kako gubimo bitku protiv mitesera. Imamo osjećaj kao da jedan nestane, a jave se tri nova.

Vrijeme je da prestanete vjerovati praznim obećanjima mnogobrojnih proizvoda za čišćenje koji obećavaju nestanak mitesera s par poteza natopljene blazinice. Par proizvoda nikad neće riješiti taj mrski problem. Jedini način da uđete u ravnopravnu borbu jest čišćenje lica, bilo kod kozmetičarke ili kod kuće. Svatko tko je barem jednom bio na čišćenju lica u kozmetičkom salonu zna kako para i samo čišćenje magično djeluje na izgled naše kože. I na nestanak mitesera. Problem je samo što čišćenje morate obavljati redovito.

Miteseri

Svakako si svaki par mjesec priuštite profesionalno čišćenje lica u kozmetičkom salonu, a kad zagusti tu je uvijek DIY tretman kod kuće. Kožu pripremite parnom kupeljom s kamilicom koja će otvoriti vaše pore. Nakon toga na lice nanesite vrućom vodom natopljeni ručnik kako bi dodatno opustili svoju kožu. Slijedi samo čišćenje – nikad to ne radite izravno s prstima, nego koristite maramice. I nemojte na silu gnječiti svoje lice. Nakon samog čišćenje nježno dezinficirajte svoje lice, ali izbjegavajte agresivne proizvodi koji sadrže alkohol u svom sastavu. Oni znaju nagristi kožu i stvoriti nuspojavu koju nikako ne želite, a to je stvaranje dodatnog sebuma.

M.D.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 03.07.2017. u 12:02
Tagovi: koža, miteseri

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p