KOŽA

Piling za lice kojeg morate isprobati!

Dermalogica Daily Superfoliant
dermalogica
D
obrobiti redovitog pilinga kože lica već su odavno poznati. Pilinzi u pasti dosad su bili must have većine kozmetičkih torbica svih dobnih skupina u svrhu prevencije kožnih oštećenja jer čestice fosilnih goriva i dima od cigareta koje se tijekom dana nakupe na koži lica mogu uzrokovati znatne kožne reakcije ako se pravilno ne očiste. Rezultati testa Dermalogica pilinga u prahu oduševili su i recenzentice jednog portala.

Piling za lice neophodan je dodatak ženskoj njezi lica ako želite da vam lice bude zaglađeno i da hidratantne kreme na njemu dobiju priliku pokazati svoje pravo djelovanje. Dosad su na tržištu bili dostupni uglavnom eksfolijacijski pilinzi u pasti, no poznata američka marka vrhunske preparativne kozmetike Dermalogica proizvela je i piling u prahu za superfolijaciju.
dermalogicaOn se od običnih pilinga razlikuje po svojoj moći superfolijacije. Sastojci poput aktivnog ugljena i niacinamida apsorbiraju toksične čestice u porama i djeluju antibakterijski istovremeno smirujući kožu i sprječavajući prianjanje novih čestica onečišćenja. Ove karakteristike tu vrstu pilinga svrstavaju u sam vrh proizvoda za kućnu njegu čiji učinak, ako se svakodnevno koriste, možemo komparirati s profesionalnim tretmanima.

Recenzentice portala žena.hr nisu skrivale oduševljenje rezultatima pilinga u prahu. Poslana su im po dva proizvoda Dermalogica pilinga u prahu – Daily Microfoliant i Daily Superfoliant.
dermalogicaPetra T. je poslala: "Bila sam u najmanju ruku oduševljena. Nikada prije ni s jednim proizvodom nisam imala osjećaj takve glatkoće nakon korištenja, što se nakon isprobavanja pilinga još dodatno pojačalo tako da sam prezadovoljna efektom koji su proizvodi izazvali. Koža mi je po prvi puta djelovala zaista očišćeno, što vizualno prema riječima drugih, što subjektivno."

Silviji D. više odgovara Daily Superfoliant pa je rekla: "Nakon tjedan dana svakodnevnog korištenja koža je mekša na dodir, svježa i glatka. Nikad nisam koristila piling svakodnevno jer su mi prilično isušivali i iritirali kožu. Ovi piling je toliko nježan da se stvarno može koristiti svaki dan."
dermalogica Ivana Ć. oduševljena je Daily Microfoliantom i napisala je: "Duljim korištenjem koža je svakako mekša i glađa. Primijetila sam da su nestale i neke manje kožne nepravilnosti, poput mitesera i manjih aknica.

Dermalogica Daily Superfoliant je piling u prahu prilagođen svakodnevnom korištenju. Sadrži aktivni japanski ugljen binchotan koji apsorbira toksične čestice iz pora te niacinamid i ekstrakt plodova tare i crvene alge koji sprječavaju taloženje novih čestica na koži i jačaju njenu barijernu funkciju. Uz već poznate voćne enzime papain i bromelain, koji razgrađuju proteine i olakšavaju eksfolijaciju odnosno uklanjanje mrtvih stanica, ovaj proizvod sadrži i inovativni enzim subtilizin koji pojačava učinak eksfolijacije ne mijenjajući pritom pH vrijednost same kože. To ga čini jedinstvenim proizvodom za superfolijaciju kože.
dermalogicaProizvod je pogodan za žene i muškarce, a redovitom upotrebom rezultati dostižu i razine profesionalnih tretmana eksfolijacije.

Posjetite Dermalogicu i na web stranicama www.dermalogica.hr, Facebooku i Instagramu.

Autor: Natalija Parlov Una
Foto: PR
Objavljeno: 28.02.2017. u 09:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p