KOŽA

Piling za lice za kojim je poludio Instagram

Piling od ljekovite kurkume


I
nstagram je već neko vrijeme prava platforma za lansiranje kozmetičkih noviteta i hitova, a ovoga puta to je prirodni piling za lice napravljen od kurkume. 

Veliki broj beauty ljubitelja na Instagramu poludio je za Yllo pilingom koji ujedno može biti i maska pa svi stavljaju svoje fotografije sa žutim maskama. Osim što je vrlo fotogeničan zbog žute boje koju mu daje kurkuma, iznimno je djelotvoran zbog hranjivih sastojaka. Kurkuma djeluje protuupalno i ima antioksidativna svojstva te odlično zaglađuje sitne borice na licu i smanjuje vidljivost tamnim mrlja. Onima s jako osjetljivom kožom ovaj piling se ne preporučuje zbog mogućih iritacija.
 
 
Ovaj piling lako možete napraviti i kod kuće, a sastojci su jednostavni, kurkuma, slanutkovo brašno, kokosovo ulje, smeđi šećer, morska sol i eterično ulje limuna. Možete ga koristiti kao piling ili kao masku za lice nakon što ga ostavite na licu 15 minuta i zatim isperete. Sastav ovog pilinga zaista je odličan pa ne nam ne preostaje ništa drugo nego sve ih izmiješati i uzeti ono što nam priroda nudi. 

 
T.F.
Foto: Instagram
Objavljeno: 08.03.2016. u 15:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p