KOŽA

Pojačajte učinak svoje kreme ovim malim trikom

Dermalogica Phyto Replenish Oil

Dermalogica Phyto Replenish Oil
S
vakodnevna upotreba krema za lice u današnje vrijeme neophodna je za održavanje ljepote i elastičnosti kože. Kvalitetne kreme ne djeluju samo na površinski dio kože već imaju značajan učinak i na proizvodnju kolagena koji je čini elastičnom i mladom. Otkrivamo vam kako da od obične kreme jednostavno napravite kvalitetnu kremu koja će poticati stvaranje kolagena u vašoj koži lica i napraviti ga blistavijim no ikad.

Ulja za lice postala su nezaobilazan trend ne samo u preparativnoj, već i dekorativnoj kozmetici. Na tržištu postoji mnogo ulja koja osiguravaju hidrataciju i antioksidativnu zaštitu. Većina njih sastoji se od pojedinačnih sastojaka i djelovanja dok samo rijetka sadrže sinergiju phyto ulja i ekstrakata te nude potpunu revitalizaciju kože i uspostavljanje ravnoteže strukturnih lipida u koži lica. Dermalogica Phyto Replenish Oil jedan je od takvih dragocjenih proizvoda.

Dermalogica Phyto Replenish Oil
Pomiješajte ovo vrhunsko ulje za lice sa svojom omiljenom kremom i dobit ćete pravi eliksir za kožu. Kombinacija phyto ulja i ekstrakata s bazom kreme učinit će vašu kremu puno jačom i puno bolje prodrijeti u dublje slojeve kože. Ulje će ojačati prirodnu zaštitnu barijeru kože svojim phyto terapeutskim sastojcima, zagladit će vidljive dehidracijske linije te stvoriti antioksidativni štit.

Dermalogica Phyto Replenish Oil

Rezultati ovog ulja postali hit i u dekorativnoj kozmetici

Apsolutni hit u postizanju blistave kože Dermalogica Phyto Replenish Oil je postao nakon što su ga poznati vizažisti počeli miješati s tekućim puderom i dobili fascinantne rezultate. Koža bi postala doslovno blistava sa samo dvije kapi ulja umiješane u tekući puder, a pritom nimalo masna.

Poznata blogerica recenzirala je proizvod i oduševljena je njime. Naša poznata blogerica Martina Lolić među prvima je isprobala Dermalogica Phyto Replenish Oil i svoje dojmove prenijela na svom blogu Dear Skin. Rezultate možete pogledati ovdje.

Dermalogica Phyto Replenish Oil

Dobitnici nagradnog natječaja

Dobitnice nagradnog natječaja Osvoji 5 x Dermalogica Phyto Replenish Oil su: Marta Barbir, Anica Klemenčić, Spomenka Vidovic, Ivana Bosnjak i Ana Spajić. Dobro došli u Dermalogica obitelj!

Foto: PR

Objavljeno: 25.10.2016. u 09:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p