KOŽA

Potpuno prirodan maslac za tijelo od nara

Dr.Organic Nar

dr. organic nar

Dr.Organic nar maslac za tijelo pruža koži nevjerojatan svilenkasti sjaj, glatku i finiju teksturu te pomlađen izgled. Čudesna svojstva nara poznata su od drevnih vremena pa se ova nevjerojatna voćka još u antičko vrijeme koristila kao lijek.

Dr.Organic nar maslac za tijelo potiče prirodnu regeneraciju oba sloja kože, stimulira proliferaciju keratinocita u epidermisu te fibroblastima u dermisu osigurava nutrijente za sintezu kolagenih i elastinskih vlakana koja koži daju čvrstoću, ali ujedno i elastičnost.

dr. organic nar

Priroda je čudesni saveznik naše ljepote i zdravlja, pružajući koži potpunu njegu i zaštitu. Jedan od najmoćnijih darova prirode je nar, kojeg se nerijetko naziva i crvenim zlatom među voćem. Bogat moćnim antioksidansima, polifenolima, esencijalnim aminokiselinama, mineralima i vitaminima A, C i E, nar snažno djeluje na zdravlje i njegu kože. Inspirirani prirodom i njezinim nevjerojatnim moćima, stručnjaci brenda Dr.Organic, predstavljaju ekskluzivnu i zaokruženu Dr.Organic Nar liniju prirodnih proizvoda za njegu tijela s narom, pravim eliksirom mladenačke i njegovane kože.

Sva snaga i nevjerojatna svojstva nara sadržana su u Dr.Organic Nar liniji prirodnih proizvoda za njegu tijela namijenjenoj održavanju zdrave, glatke i sjajne kože kroz obranu i revitalizaciju stanica kože, restrukturiranju i jačanju kose te održavanju oralnog zdravlja zahvaljujući snažnim aktivnim svojstvima svojih sastojaka. Nar daje esencijalne hranjive tvari i vlagu koje su kosi i koži potrebne da bi ostale zdrave i mlade, prirodno obnavlja ljepotu kože stimulacijom stvaranja kolagena i potporom njene unutarnje strukture, pomaže kosi da ponovno dobije čvršći, podatniji i sjajan izgled.

Foto: PR
Objavljeno: 24.10.2016. u 16:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p