KOŽA

Potpuno prirodna micelarna otopina

Zimzelena Micelarka

zimzelena kozmetika
M
icelarna otopina već nekoliko godina ne silazi s trona omiljenog sredstva za skidanje šminke, a pronašli smo jednu koja je napravljena od potpuno prirodnih sastojaka! Doznajte više o Micelarki brenda Zimzelena kozmetika.

Potpuno prirodna micelarna otopina koja nježno čisti lice, ne iritirajući kožu ni oči. Ne ostavlja ljepljiv trag nakon korištenja, uklanja šminku, a zbog dodataka hidrolata i prirodnih ovlaživača, ne isušuje i ujedno njeguje kožu. Možete birati između dvije verzije, Micelarka sa hidrolatom smilja i Micelarka s hidrolatom ruže! Nije je potrebno čuvati u hladnjaku iako je prirodna, a rok trajanja joj je oko tri mjeseca. Cijena za 200 mililitra proizvoda je 40 kuna.

zimzelena kozmetika
Brend Zimzelena kozmetika ima proizvode koji nisu testirani na životinjama nego isključivo na obitelji i prijateljima. Navode kako je najveća prednost prirodne kozmetike pred komercijalnom ta što se koriste prirodni sastojci koji su po sastavu jako slični koži pa ih ona lako upija, ugrađuje u sebe i u potpunosti iskorištava. U kozmetici koju rade koriste isključivo visokovrijedna eterična i bazna ulja te hidrolate. Svi proizvodi rade se pojedinačno, u trenutku kada dobiju narudžbu pa su svi svježi i ispravni. Više o Zimzelenoj kozmetici doznajte na njihovoj Facebook stranici.

zimzelena kozmetika

Foto: PR

Objavljeno: 27.12.2016. u 16:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p