KOŽA

Potpuno prirodno ulje za njegu tijela

Quarnero Miris Istre
quarnero miris istre
U
lje za njegu tijela brenda Quarnero Miris Istre (Scent of Mediterranean Refresh) proglašeno je jednim od tri najbolja ulja za njegu tijela na izboru britanskog wellbeing magazina Natural Health.

Odlukom stručnog žirija Natural Health International Beauty Awards 2017., ulje Miris Istre (Scent of Mediterranean Refresh) osvojilo je titulu highly commended u kategoriji ulja za njegu tijela, u konkurenciji preko 200 brendova iz 27 zemalja svijeta. Ovom nagradom brand Quarnero svrstava se u red poznatih svjetskih brandova kao što su: Dr. Hauschka, Madara, Caudalie i John Master Organics.

Tvrtka Quarnero već 9 godina s ljubavlju stvara prvi hrvatski brend certificirane eko kozmetike stvoren na temeljima lječilišne tradicije Opatije i Kvarnera. Ulja za njegu tijela Opatijska kamelija, Miris Učke, Miris Istre i Miris Kvarnera nosioci su NATRUE certifikata te Vegan oznake koju dodjeljuje Vegan Society.

quarnero miris istre
U Quarnero uljima možete uživati tijekom cijele godine te su primjerena za svaki tip kože. Osnovna filozofija stvaranja ulja je korištenje manje sastojaka više kvalitete: less is more. Quarnero ulja koriste se u Wellness & Spa-Hotelu Lone***** u Rovinju, Relax at luxurious SPA - Boutique Hotelu Alhambra***** na Malom Lošinju, Royal Spa-Hotelu Milenij***** u Opatiji, Thalasso Wellnessu-Thalassotherapia**** u Opatiji itd.

Ulja tvrtke Quarnero se u ciklusima proizvode i pune u laboratorijima tvrtke Adria Lab u Rijeci. Proizvedena su u skladu sa visokim standardima i zahtjevima EU regulative. Quarnero ulja možete kupiti u prodavaonicama Bio&bio, na webshopu biobio.hr te u ljekarnama Lavanda Mia u Zagrebu.

Foto: PR
Objavljeno: 11.04.2017. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p