KOŽA

Odabrani dobitnici Afroditine kreme za lice s kisikom!

Vrijeme je na vama da recenzirate Afroditinu Professional dnevnu kremu Pure Oxygen
Isprobajte Afroditinu kremu za lice
A
frodita Professional Pure Oxygen nova je hidratantno osvježavajuća krema za njegu s kisikom koja djelovanjem na staničnoj razini obnavlja kožu iznutra prema van, a mi smo je odmah isprobali. Mi smo je testirali i ostali oduševljeni, a sada je nama vrijeme da je i vi isprobate!

Afrodita Professional Pure Oxygen kremu možete osvojiti tako da se prijavite za našu recenziju te da, ako vas odaberemo, nakon testiranja napišete odgovore na nekoliko naših pitanja koje ćemo objaviti na portalu. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na e-mail recenzije@fashion.hr do 19. lipnja u ponoć.

Devet odabranih dobitnika bit će kontaktirani, a proizvod će im zatim stići na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, kontaktirat ćemo ih mailom i postaviti im nekoliko pitanja, a recenzije ćemo, uz njihovu fotografiju, objaviti na portalu. U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće podatke:

1. Svoju portretnu fotografiju s jednoličnom pozadinom i licem u prvom planu
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti Afrodita Professional Pure Oxygen kremu
3. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona

Sretni dobitnici su: Anamarija Tokić, Barbara Slaviček, Ivana Giove Župa, Ana Čorak, Katarina Varcič, Ana Klarić, Kristina Bogdan, Danica Vladić i Suzana Žužul.

Isprobajte Afroditinu kremu za lice
Afrodita Professional Pure Oxygen vitalizirajuća je dnevna krema koja djelovanjem na staničnoj razini obnavlja kožu iznutra prema van. Biološki aktivnom tehnologijom Fiflow BB61 povećava opskrbu kože kisikom, istodobno potiče njezinu detoksikaciju i trenutačno okrepljuje metaboličku aktivnost stanica kože. Na taj način ne poboljšava samo izgled, nego i opće funkcioniranje i strukturu kože! Koži vraća zdrav, znatno odmorniji izgled, vidljivo je pomlađuje i usporava njezino starenje.

Afrodita Professional Pure Oxygen kremu možete kupiti u odabranim kozmetičkim salonima te u Afrodita prodajnim mjestima u Zagrebu: Beauty Centar Afrodita Kaptol Centar, Afrodita shop Stara Vlaška 41 te Frankopanska 7 i u Afrodita web shopu.
Objavljeno: 13.06.2017. u 13:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p