KOŽA

Odabrali smo dobitnike InTheLine kreme koja topi centimetre!

InTheLine krema

intheline

Ususret ljetu i u potrazi za učinkovitim rješenjem u borbi protiv celulita i suvišnih centimetara, na hrvatsko tržište stigao je najnoviji proizvod koji dokazano djeluje i postiže sjajne rezultate – krema za mršavljenje InTheLine. Na dnu članka doznajte 10 dobitnika kreme InTheLine!

InTheLine kremu od 100 mililitra, koja je dovoljna za mjesec dana korištenja, možete osvojiti tako da se prijavite za našu recenziju te da, ako vas odaberemo, nakon testiranja napišete odgovore na nekoliko naših pitanja koje ćemo objaviti na portalu. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na e-mail recenzije@fashion.hr do 13. travnja u ponoć.

Odabrani će biti kontaktirani, a proizvod će vam zatim stići na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, kontaktirat ćemo vas mailom i postaviti vam nekoliko pitanja, a recenzije ćemo, uz vašu fotografiju i ime i prezime, objaviti na portalu. U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće podatke:

1. Svoju portretnu fotografiju s jednoličnom pozadinom i licem u prvom planu 
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti InTheLine kremu na recenziju
3. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona

intheline
InTheLine krema za mršavljenje proizvedena je na bazi prirodnih sastojaka te sadrži 2,5 posto glicerinske kiseline, koja učinkovito topi potkožne masnoće. Uz to, krema sadrži i druge sastojke koji njeguju kožu i čine ju sjajnom, čvrstom i mirisnom. Jednostavno i praktično pakiranje sadrži 100 mililitra kreme dovoljne za razdoblje od mjesec dana svakodnevnog korištenja. 

intheline

Opće je poznato da je u borbi protiv celulita ključno sniženje razine kortizola, poznatog kao hormon stresa, a sastojci koji se nalaze u InTheLine kremi prirodni su antioksidansi koji djeluju na sniženje upravo tog neprijatelja ljepote i zdravlja žena. Pokazalo se da već nakon mjesec dana korištenja dolazi do znatnog smanjenja obujma masnih naslaga na tretiranim područjima kod žena koje su koristile kremu. 

Dobitnice InTheLine kreme su: Stefani Fudurić, Nikolina Kruk, Matilda Pandžić, Sanela Kovač, Mia Nose, Dora Kelava, Iskra Knapp, Marina Belak, Diana Jurcan Rajko i Iva Puškarić. Dobitnicama će na kućnu adresu biti poslana InTheLine krema te će im nakon testiranja na e-mail stići pitanja za recenziju.

Foto: PR

Objavljeno: 14.04.2017. u 11:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p