KOŽA

Odabrali smo dobitnike MÁDARA hidratantnog fluida!

MÁDARA Deep Moisture Fluid

madara
M
ÁDARA je u potpunosti prirodna eko kozmetika koju odnedavno možemo kupiti i u Hrvatskoj. Mi smo već testirali odlična svojstva MÁDARA Deep Moisture Fluida pa vam nudimo da ga i vi isprobate. Na dnu članka doznajte dobitnikE MÁDARA FLUIDA!

MÁDARA Deep Moisture Fluid možete osvojiti tako da se prijavite za našu recenziju te da, ako vas odaberemo, nakon testiranja napišete odgovore na nekoliko naših pitanja koje ćemo objaviti na portalu. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na e-mail recenzije@fashion.hr do 21. svibnja u ponoć.

Odabrani dobitnici bit će kontaktirani, a proizvod će vam zatim stići na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, kontaktirat ćemo vas mailom i postaviti vam nekoliko pitanja, a recenzije ćemo, uz vašu fotografiju, objaviti na portalu. U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće podatke:

1. Svoju portretnu fotografiju s jednoličnom pozadinom i licem u prvom planu
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti MÁDARA Deep Moisture Fluid na recenziju
3. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona

madara

MÁDARA Deep Moisture Fluid ima ultra laganu formulu koja se brzo upija te je namijenjen normalnoj do mješovitoj koži. Hidratantni je i balansirajući spoj vrijednih sastojaka poput crvene djeteline, maline, lipe i divljeg pelina, a sadrži još i hijaluronsku kiselinu te vitamine C i E. Rezultat je čvršći, hidratizirani i blistavi ten. Koristi se tako da se ujutro nanese na čistu kožu lica, a omogućuje 24-satnu hidrataciju uz to što obnavlja prirodni zaštitni sloj kože. Zbog svoje lagane teksture koja se brzo apsorbira u kožu, pomaže izbalansirati premasna ili presuha područja na licu dok istovremeno smanjuje pore i smiruje nadraženu kožu. Ovaj proizvod ima ECOCERT certifikat, bez glutena je i orašastih plodova te nije testiran na životinjama, a svi sastojci su potpuno prirodnog i organskog podrijetla.

MÁDARA proizvodi dostupni su u odabranim Müller drogerijama, a Deep Moisture Fluid dolazi u pakiranju od 50 mililitara po cijeni od 237 kuna.

Dobitnice MÁDARA Deep Moisture Fluida su: Jasmina Sukalić, Ines Kristić, Tihana Kraljević, Ana Brajković, Ljubica Kelava, Ida Bogeljić i Ana Bukvić. Dobitnicama će na kućnu adresu biti poslan proizvod te će im nakon testiranja na e-mail stići pitanja za recenziju.

Foto: PR
Objavljeno: 22.05.2017. u 11:48

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p