KOŽA

Proizvod prijeko potreban vašoj koži i zimi

Koža nam i zimi treba besprijekornu njegu
intheline
Jeste li ikada razmišljali o tome koji zajednički problem imate vi i većina žena, točnije 99 posto žena na cijelom svijetu? Pojednostavit ćemo vam. Problem je beauty prirode i imaju ga žene neovisno o godinama i kilogramima. Prvo slovo problemske riječi je "c".

Naravno, riječ je o celulitu. Pojavljivanju neugodne narančine kore koja nam narušava beauty integritet i čini nas nesretnima. Utječe na naše samopouzdanje i čini nas nepovjerljivima prema samima sebi. I nema žene na ovom svijetu koja se nije zapitala: "Hm, što činim krivo?" Jednostavno je. Nema tu krivog ili ispravnog. Riječ je o tome da uvijek možemo bolje i morali bismo moći bolje. U svemu. Tako i u postizanju rezultata na vlastitoj koži. Gdje ima volje, ima i načina. Umirujuća činjenica je da niste same. Naime, celulit se naprosto pojavljuje na koži žena. Neovisno o njezinim godinama ili kilogramima. I točka. I o tome vas ne treba biti sram govoriti. Jer, o problemima je dobro razgovarati. I dobro da je tako, jer onda zajedničkim snagama možemo pronaći rješenje. O svom problemu i borbi s celulitom bez problema govore i trendseterice Lidija Lešić i Isabella Rakonić. Naime, djevojke su na svojim Instagram profilima podijelile fotografije i tako dale savjet svim damama koje imaju isti problem i bore se s celulitom. 
 


Njihova je preporuka i ultimativni savjet za održavanje tijela u formi, krema protiv celulita . Riječ je o proizvodu koji ih je osvojio u potpunosti. Sve to zapravo i ne čudi, jer je riječ o kremi koja topi potkožne masnoće i najvažnije, prve rezultate vidjet ćete vrlo brzo. Zbog ubrzanog tempa i užurbanog načina života svima nam to odgovara. Odmah i sada, vidjeti učinak proizvoda koji koristimo. I zato djevojke odabiru baš kremu InTheLine. Ona im pomaže u borbi protiv masnih stanica, a istovremeno im kožu čini nježnom, zbog aktivnog sastojka, raskošne ruže. Nezaobilazni sastojak je ekstrakt citrusa koji djeluje kao antioksidans i pomaže pri poboljšanju mikrocirkulacije krvi. Kako bi vam koža bila elastična pridonijet će ulja kojima je ova krema bogata, a spriječit će i isušivanje kože. Krema se razlikuje od svih ostalih proizvoda na tržištu zbog svojih učinkovitih sastojaka stoga ne čudi što su Lidija i Isabella na svom Instagram profilu napisale da je krema dio njihove svakodnevice od onoga trenutka kada su kremu prvi put isprobale. Kremu koja je već osvojila mnoge, možete kupiti ovdje.


Ma.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 21.09.2017. u 12:31

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p