KOŽA

Serumi - eliksiri ženske ljepote

Visoka koncentracija aktivnih sastojaka

 
Korištenje seruma trebalo bi biti dio svakodnevne rutine lica svake žene, ali često nas prevelik izbor i nepoznati sastojci zbunjuju. Serumi su koncentriraniji od običnih krema i prodiru dublje u kožu od krema. Oni su odlična priprema lica za kremu i pojačavaju njihovo djelovanje.

Žene vole one male trenutke u kupaonici kada mogu njegovati i razmaziti svoju kožu specijalnim proizvodima te uživati u čistoj relaksaciji. Uz uobičajenu njegu kože dnevnom i noćnom kremom, dobro je često se počastiti i neodoljivim serumima. Serum je posebno intenzivan proizvod za njegu kože koji sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka te ima laganu teksturu koja se brzo upija i ostavlja ugodan osjećaj na koži. Izvrsna je podloga u procesu njege jer poboljšava učinak proizvoda koji se nanosi nakon seruma. 
  
Prije svakog nanošenja proizvoda za njegu kože, pa tako i seruma, potrebno je temeljito očistiti kožu od šminke, nečistoća i vlastitog sebuma. Kako bi osigurali što bolje upijanje, prije nanošenja seruma prislonite lice nekoliko sekundi na topao ručnik koji će otvoriti pore lica. Za što bolji učinak serum je potrebno nanositi svakodnevno i tijekom duljeg perioda.
 
Formule seruma razlikuju se ovisno o tipu kože za koju su namijenjeni te o učinku koji se želi postići. Danas postoje serumi za sve tipove i potrebe kože te su dostupni u različitim formama, od jednostavnih gelova do inovativnih luksuznih seruma s perlicama kao što je novi NIVEA Q10plus Serum Pearls protiv bora.
 


Novi i jedinstveni NIVEA Q10plus Serum Pearls protiv bora sastoji se od dvije odvojene komponente: perlica koje sadrže Q10 i gel koji sadrži hijaluronsku kiselinu i kreatin. Netom prije nanošenja perlice se unutar mlaznice rastvaraju i stvaraju homogeni serum s hidratizirajućim gelom stvarajući aktivan serum koji ostavlja gladak i svilenkast osjećaj na koži. Serumi više nisu proizvodi koji se koriste u određenim godinama i za određene probleme. Oni su danas nezamjenjiva beauty rutina i pravi eliksiri ženske ljepote koji omogućavaju da što duže uživamo u prekrasnoj i njegovanoj koži.
 
Foto: PR
Objavljeno: 11.03.2016. u 15:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p