KOŽA

Siguran odabir za glatku kožu bez dlačica

Philips Lumea - sjajan odabir za svaku ženu
 
Žensko druženje, koje je Philips nedavno organizirao, otklonilo je posljednje dileme brojnih žena vezane uz korištenje IPL tehnologije za uklanjanje dlačica. Poznata TV voditeljica Antonija Blaće i dermatovenerologinja dr. Ivana Nola složile su se kako je Philips Lumea sjajan odabir za svaku ženu.
 
Kako se najbolje riješiti neželjenih dlačica? Postoji li metoda za dugotrajno otklanjanje dlačica, koja je istovremeno bezbolna i potpuno dermatološki sigurna za našu kožu? Upravo su to bila glavna pitanja sudionica Philips Lumea druženja koje je nedavno organizirano u poznatoj zagrebačkoj slastičarnici Meet Mia. Poznata TV voditeljica, Antonija Blaće i dermatovenerologinja dr. Ivana Nola ondje su se družile s pet žena koje su u sklopu natječaja na Facebook stranici Philips Hrvatska dobile priliku za jednomjesečno testiranje uređaja Philips Lumea.
 
 
Također, Marta Tukerić, Kristina Gajšak, Suzana Ljubas, Sanja Srdić i Nikolina Mesarov svoje će prve dojmove i rezultate korištenja objavljivati na Philipsovoj službenoj stranici, a autorica najbolje recenzije dobit će Lumeu na trajno korištenje. No, prije prvog testiranja uređaja, finalistice Facebook natječaja dobile su priliku da na jednome mjestu saznaju sve što ih je ikada zanimalo na temu IPL uređaja za uklanjanje dlačica, u ovom slučaju uređaja Philips Lumea. A kako žene zamišljaju idealan IPL uređaj za odstranjivanje dlačica?
 
 
"Mislim da IPL uređaj za uklanjanje dlačica mora biti jednostavan za upotrebu, ali i izgledati kao profesionalan. Dok ga koristim, želim se osjećati poput kozmetičarke i imati potpunu kontrolu nad cjelokupnim tretmanom."
 
"IPL uređaj kojim uklanjam dlačice mora biti siguran za moju kožu. Ne želim da me tretman boli i da ostavlja bilo kakve iritacije na mojoj koži."
  
 
Ovo su bili najčešći komentari sudionica na početku druženja. U nastavku su se uvjerile da je Philips Lumea uistinu uređaj koji će zadovoljiti njihove želje i potrebe vezane uz sigurno i dugotrajno uklanjanje dlačica. Riječ je o inovativnom uređaju koji se može koristiti u udobnosti vlastitoga doma. Pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije tehnologijom nježnog pulsirajućeg svjetla (Intense Pulsed Light - IPL) djeluje na korijene dlačica tako da one na prirodan način ostaju u fazi mirovanja, a njihov rast je onemogućen. Philips Lumea rezultat je dugogodišnjih testiranja te suradnje s vodećim dermatolozima diljem svijeta, a ista se suradnja provodi i u Hrvatskoj. U najnovijoj kampanji za uređaj Philips Lumea, jedna od naših najpoznatijih dermatovenerologinja, dr. Ivana Nola, ističe prednosti korištenja IPL uređaja Philips Lumea i odgovara na najčešća pitanja korisnica koje još nisu dovoljno upoznate s IPL tretmanima i njihovom sigurnošću korištenja. 
 
"Pacijentice u mojoj ordinaciji gotovo svakodnevno traže najbolji način za uklanjanje dlačica koji će im omogućiti da se riješe dlačica sigurno, praktično i s dugotrajnim rezultatima, ne samo u salonu, već i kod kuće. U tom slučaju, moja je preporuka Philips Lumea. Isprobala sam uređaj i uistinu mogu stati iza njega i preporučiti ga svim ženama koje se dugotrajno žele riješiti dlačica. Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu jer prilikom korištenja možete podesiti intenzitet svjetlosne energije od jedan do pet, što osigurava nježan i učinkovit tretman prilagođen svakom tipu kože. Kako bi se osigurala maksimalna zaštita, Lumea ima ugrađeni i UV filter koji dodatno štiti kožu od oštećenja", ističe dr. Ivana Nola dodavši kako se vrlo često susreće s pitanjima pacijentica o tome koliko su IPL tretmani sigurni.
 
 
"Mnoge žene s kojima sam razgovarala još nisu dovoljno upoznate s prednostima pa tako i sa sigurnosti korištenja ove tehnologije. IPL tehnologija koristi se već gotovo dvadeset godina, ne samo za uklanjanje dlačica, već i prilikom ostalih estetskih tretmana. Osim što je IPL tehnologija sigurna za korištenje, ovakvi su tretmani potpuno bezbolni i ne uzrokuju nikakve iritacije koje se, s druge strane, javljaju prilikom nekih klasičnih, najčešće korištenih metoda uklanjanja dlačica", objašnjava dr. Nola te dodaje kako je sad najbolje vrijeme da razmislite o uklanjanju dlačica IPL tehnologijom kako biste ljeto proveli bezbrižno i bez neželjenih dlačica.
 
Bezbrižno ljeto priželjkuje i Antonija Blaće, koja će zajedno s finalisticama Facebook natječaja započeti s testiranjem uređaja. "Jedva čekam krenuti s testiranjem uređaja Philips Lumea. Mislim da mi cure nismo niti svjesne koliko vremena potrošimo tražeći idealno rješenje za glatku kožu bez neželjenih dlačica. Imam jako osjetljivu kožu i svakoj metodi nađem manu, ili previše iritira kožu ili zahtjeva previše vremena. Vjerujem da je Lumea pravo rješenje i jako se veselim testiranju", istaknula je simpatična voditeljica koju je zanimalo i kako se uređaj koristi tijekom ljeta.
 
 
"Lumea se može koristiti i ljeti, ali mora se pripaziti da tretman započinjete nakon najmanje 48 sati od zadnjeg izlaganja suncu te da prije izlaganja suncu čekate najmanje 24 sata nakon upotrebe uređaja. Također, preporučuje se i da koristite kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom SPF 30+ i da tretirana područja štitite od izravnog izlaganja suncu", istaknula je dr. Nola dodavši kako je zato najbolje s tretmanima početi tijekom zime ili u proljeće kako biste tijekom ljeta uživali u glatkim nogama.

U nastavku se nalaze još neka najčešća pitanja vezana uz korištenje uređaja Philips Lumea, koja su i same sudionice druženja najčešće postavljale:
 
Na kojim dijelovima tijela mogu upotrebljavati uređaj Philips Lumea?
Nove modele iz linije proizvoda Philips Lumea možete sigurno upotrebljavati, ne samo na rukama i nogama, već i na osjetljivim područjima tijela, licu, pazusima i bikini području. Uz to, model SC2009 dolazi s dva dodatna manja nastavka (jednim za lice i jednim za bikini-područje) s dodatnim UV filtrima za preciznu uporabu na ovim osjetljivim područjima.

Moram li se obrijati prije upotrebe uređaja Philips Lumea?
Da, ali samo prije prvih tretmana kada je važno da svjetlo učinkovito dopre do korijena dlačica. Time sprječavate neugodu tijekom tretmana. Oprez! Dlačice se ne smiju ukloniti ni voskom ni epilatorom, već obrijati kako bi se sačuvali korijeni na koje svjetlo djeluje.

Kakve rezultate mogu očekivati nakon upotrebe uređaja Philips Lumea?
Uređaj Philips Lumea postiže odlične rezultate na većini tipova kože i dlačica:
• značajno smanjenje rasta dlačica nakon samo dva tretmana svaka dva tjedna
• vidljivi i dugotrajni rezultati nakon četiri do pet tretmana
 

Činit će se da neke dlačice uporno pokušavaju narasti. To se događa jer se tretman primjenjuje u različitim stadijima rasta dlačica. Sa svakim sljedećim tretmanom postajat će tanje i s vremenom će se sve rjeđe vraćati. Godišnje žene potroše velike iznose na britvice, vosak, depilacijske kreme i kozmetičke tretmane, a njega isušene kože i uraslih dlačica predstavljaju dodatni trošak i gnjavažu koju bi svaka žena veoma rado izbjegla. Philips Lumea je dugoročna investicija u glatku i mekanu kože zbog koje ćete uštedjeti na vremenu i trošku, a godinama nećete morati razmišljati o kupnji depilacijskih sredstava. 
 
Philips Lumea novi model i preporučene cijene:
Philips Lumea  SC2009 Prestige .................  4.099,00 kuna
Tijelo, lice i bikini zona, 250.000 bljeskova, bežična
Philips Lumea  Prestige SC2005 .................  3.299,00 kuna
Samo tijelo – 250.000 bljeskova, bežična
Philips Lumea  Advanced SC1995 .................  2.099,00 kuna
Samo tijelo -  250.000 bljeskova , ima kabel
 
Foto: PR
Objavljeno: 21.04.2016. u 15:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p