KOŽA

Stigli su najslađi Rosal balzami za usne

Rosal Lip Balm Macarons

rosal macarons
M
acaron. Ovaj hrskavi kolačić odavno je osvojio naše simpatije. Slasni francuski macaroni koji se jednostavno tope u ustima dolaze nam u raznim bojama i raznovrsnih su aroma. A da bi taj zabavni užitak bio uvijek dostupan, pobrinuo se Rosal, vodeća hrvatska marka njege usana. Novi Rosal Lip Balm Macarons namijenjeni su intenzivnoj zaštiti i njezi usana uz preslatke arome jagode, vanilije i borovnice.

Rosal Lip Balm Macarons nema parabena te sadrži prirodne voskove i ulja za iznimnu njegu usana, shea maslac koji dubinski hrani suhu kožu te ju štiti od ponovnog isušivanja i ulje koštica marelice koje je bogato vitaminima A i E, linolnom i ostalim esencijalnim kiselinama, kao i mineralima te omekšava, hrani i regenerira kožu. Rosal Lip Balm Macarons njeguju usne i daju im prekrasan sjaj uz neodoljivu aromu.

rosal macarons
rosal macarons

rosal macarons
Dolazi zima, a hladni vjetar i niske temperature mogu oštetiti nezaštićenu kožu. Koža usana vrlo je tanka, nježna i osjetljiva, a usne su konstantno izložene vremenskim (ne)prilikama. Zaštitite svoje usne najslađim balzamom za usne Rosal Lip Balm Macaronsima! Odaberite svoju omiljenu aromu, jagodu, vaniliju, borovnicu. Ili, s obzirom na to da se s Rosal Lip Balm Macaronsima ne morate brinuti za kalorije, probajte ih sve.

rosal macarons
rosal macarons
Rosal Lip Balm Macarons dostupan je u 3 varijante, jagoda, vanilija i borovnica u drogerijama i većim trgovinama. Preporučena maloprodajna cijena je 24,90 kn.

Foto: PR

Objavljeno: 17.11.2016. u 09:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p