KOŽA

Što morate imati na umu ako imate tetovažu?

Znate li što vaša tetovaža treba?
tattoo
Svaka tetovaža ima posebno značenje za pojedinca i na početku, nakon tetoviranja ona je lijepa i sjajna. Kako bi ona ostala upravo takva i nakon nekoliko mjeseci pa i godina, bitna je odgovarajuća njega.

Ako tetovažu ne njegujete na odgovarajući način ona će postepeno sve više blijediti i nakon nekog vremena neće izgledati onako kako biste željeli. Jasne linije postat će nejasne, boje manje izražene, a koža suha i naborana. Kako ne biste imali sličan ili isti problem, pomoći će vam krema Tattoo Nano Shock, koja tetoviranu kožu hidratizira, sprječava njezino sušenje, uklanja mrtve stanice, kožu štiti od štetnih sunčevih zraka te djeluje protuupalno i antibakterijski.

Koji sastojci u Lux-Factor kremi pružaju sjajnu i postojanu tetovažu?

Krema ima potpuno novu patentiranu formulu za pojačanu njegu svih tipova tetovaže. Sinergijski rad kvalitetnih sastojaka štiti osjetljivo i ranjivo područje, ali i osigurava čiste linije i jasne boje. Revolucionaran antioksidans polidatin pruža optimalnu njegu nadražene kože jer uništava slobodne radikale i djeluje protuupalno. Odličan je u sprječavanju bora i starenja kože. Dodatak vitamina E djeluje nježno i hranjivo i štiti kožu od slobodnih radikala. Shea maslac regenerira stanice kože, djeluje antibakterijsko i tako sprječava razvoj infekcije. Hidratizira kožu, čini ju mekšom i sprječava isušivanje. Kakao maslac ublažava upalne reakcije, štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja. Vrlo koristan sastojak u stvaranju kolagena i elastina koji imaju blagotvoran učinak na obnavljanje stanica kože. Bademovo ulje ima bogat postotak vitamina A, B1, B2 i B6 koji smiruju kožu, ublažavaju upalu, smanjuju osjećaj iritacije i ubrzavaju regeneraciju suhe kože. Krema sadrži visoki zaštitni faktor koja kožu štiti od štetnih UVA/UVB zraka, koji uzrokuju starenje kože i nastanak bora.

tattoo

Zašto obične kreme nisu namijenjene njezi tetovirane kože?

Korištenjem neodgovarajućih krema za njegu tetovaže, može se dogoditi da tetovaža izblijedi, izgubi svoje "linije", a koža se počne ljuštiti i pucati. Mogle bi se pojaviti i razne infekcije ili alergijske reakcije. Krema za njegu tetovaže mora kožu štititi i liječiti – ne smije sadržavati sastojke koji mogu dodatno iritirati i izazvati neželjene alergijske reakcije. Jedinstvena kombinacija klinički testiranih sastojaka u kremi Tattoo Nano Shock dokazano održava boje živima i sjajnima, kako kod novih tako i kod starijih tetovaža. Visoki zaštitni faktor štiti kožu od UVA / UVB zraka, starenja i oštećenja. Kremu za njegu tetovaže Lux-Factor Tattoo Nano Shock možete naručiti ovdje ili pozivom na 01 330 93 65 po promotivnoj cijeni. Budući da brend Lux-Factor brine o interesu svojih kupaca, imate 30-dnevnu garanciju na proizvod, što znači da ako niste proizvodom zadovoljni, možete tražiti povrat novaca.tattooFoto: PR, Unsplash

 

Objavljeno: 08.09.2017. u 10:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p