KOŽA

Tetovaže koje možete čuti!

Inovacija u svijetu tetovaža

soundwave tattoo
V
ećina ljudi koji se tetoviraju, na svom tijelu žele sliku, citat ili simbol nečega što za njih ima određeno značenje, ali nove soundwave tetovaže daju posve novu dimenziju oslikavanju tijela jer možete odabrati omiljenu pjesmu koju želite da vaša tetovaža putem mobitela reproducira. 

Soundwave tetovaže koje mogu reproducirati vašu omiljenu pjesmu zvuče kao da su izum ispao iz filma Povratak u budućnost. Funkcioniraju tako da najprije skinete aplikaciju Skin Motion na svoj mobitel i zatim uploadate audio klip kojeg želite, važno je samo da traje do jedne minute. Zatim putem aplikacije kupite tetovažu i odete do tattoo artista da vam je oslika. Nakon što vam je omiljena pjesma zauvijek urezana u kožu, upalite Skin Motion aplikaciju i kamerom prođite iznad tetovaže. Aplikacija će tetovažu pretvoriti u zvuk i na svom mobitelu čut ćete minutu svoje najdraže pjesme. Zapravo, to funkcionira kao QR kod na vašem tijelu, samo umjesto koda, mobitel očita zvučne valove zapisane u tetovaži.

Ako se bojite da obični tattoo artisti neće moći naslikati tetovažu s pjesmom, u pravu ste jer će samo posebno obučene osobe to moći napraviti, a kada putem aplikacije Skin Motion kupite tetovažu, oni će vam predložiti najbližu osobu koja je sposobna na kožu vam naslikati pjesmu. Aplikacija će biti lansirana tek idućeg mjeseca i za sada će biti dostupna samo u Americi, ali vjerujemo kako će se ovakva inovacija proširiti i dalje. Osnivač Skin Motion koncepta, Nate Siggard već je isprobao ovaj novitet i na svoje tijelo tetovirao smijeh svog djeteta.. Zamislite da umjesto već puno puta viđenih tetovaža s citatima iz pjesme, istetovirate pravu pjesmu? Pogledajte video i poslušajte kako funkcioniraju soundwave tetovaže.


T.K.
Foto: Instagram

Objavljeno: 12.05.2017. u 14:35

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p