KOŽA

Top tretmani za savršen izgled nogu

Zablistajte na plaži poput Marije Škaričić
lijepe noge za ljeto 
Noge su ljeti uvijek u prvom planu pa čim ljetne temperature stupe na snagu, pridajemo im puno više pozornosti. Čak ako ste i iznimno disciplinirani i cijelu godinu marljivo brinete o tijelu i vježbate redovito, uvijek nas muči onaj centimetar viška kojeg se nikako ne možemo riješiti.
 
Iako je Marija u odličnoj formi, nova L.E.D. tehnologija sa Metalic Gloves aplikacijom, omogućuje joj da tonus kože ostane na zavidnoj razini. Upravo ovaj sofisticiran aparat, prestižnog francuskog branda Carita, osmislio je potpuno bezbolnu i iznimno učinkovitu metodu preoblikovanja tijela, s naglaskom na kritične zone. Bilo da želite reducirati celulit ili zategnuti kožu te podići i preoblikovati kritičan dio tijela, na ovu aplikaciju možete garantirano računati. Već nakon jednog tretmana, reducirat će obujma za dva centimetra, a kontinuiranom i redovitom upotrebom, ovaj broj se utrostručuje. 
 
lijepe noge za ljeto
 
Drugi najveći neprijatelj ljetnog izdanja svakako su neželjene dlačice. Vječita borba između bolnih depilacija i dosadnih britvica napokon završava ovdje. Ako ste mislili da ne postoji vosak koji je idealan za svakoga, niste još probali Adam and Eve. Australsko čudo od voska, koji je u drugi plan stavio čak i šećernu pastu, upravo zbog svoje teksture, lakog nanošenja i bezgrešnog učinka.

lijepe noge za ljeto
 
I dok se inače voskovi otapaju u ulju, ovaj vosak sadrži ulje i upravo to čini ga posebnim i iznimno učinkovitim. Namijenjen svim vrstama kože, a posebice osjetljivoj kako ne bi došlo do uraslih dlačica kao ni upalnih procesa čak ni na najdelikatnijim područjima. Njegovi potpuno prirodni sastojci poput pčelinjeg voska, bademovog i kokosovog ulja te ulja koštica breskve omogućavaju da se vosak prima samo za dlačicu, dok kožu njeguju. Upravo zato, depilacija ovim voskom gotovo je potpuno bezbolna, a u glatkoj i svilenkastoj koži moći ćete uživati dulje nego što je to u slučaju primjene uobičajenim depilacijskim metodama.

lijepe noge za ljeto
 
lijepe noge za ljeto
 
Zadnji, ali nikako manje važan tretman jest onaj za stopala. Pedikura je must have svake sezone, bez iznimke jer naša stopala nemaju nikada slobodan dan i zapravo ih često ne njegujemo dovoljno. U ljetnim mjesecima, najviše nas veseli lakiranje novim trendi bojama, a ove sezone najpopularnije su funky nijanse žute, plave, narančaste, crvene i ljubičaste. Osim što nam omogućava ugodnije stajanje i hodanje, pedikura je neophodna u ljetnim mjesecima s obzirom na to da veliku većinu vremena provedemo bosi pa je koža stopala često vrlo suha. Želite li biti bezbrižni tjednima, možete odabrati Royal pedikuru koja uključuje i parafinsku kupku i potpunu regeneraciju kože specijaliziranim Pedix proizvodima, a za besprijekoran izgled noktiju svakako se odlučite na trajni lak koji će potrajati i do šest tjedana pa ćete u ljetu zaista uživati u lakom koraku i pritom odlično izgledati.
 
lijepe noge za ljeto 
lijepe noge za ljeto
 
 
Jasminka Herceg
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 04.07.2016. u 13:03

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p