KOŽA

Tri nova Melem proizvoda

Melem s mediteranskim esencijalnim uljima
melem
V
oljeni Melem ima tri nova proizvoda obogaćena vrijednim esencijalnim uljima s Mediterana – Melem s kaduljom, ružmarinom I lavandom.

Melemova tradicija svakodnevna je briga za kožu cijeloga tijela koja donosi besprijekorno lijepu, glatku i hidratiziranu kožu koja je potaknuta da se sama obnavlja. Od sada, pronađite Melem s dodanim esencijalnim uljima kadulje, ružmarina i lavande. Ne zaboravite, Melem je melem, sve ostalo su samo kreme.

melem

Melem s kaduljom donosi mediteransko osvježenje za vašu kožu

Tradicija nježne njege obogaćena je esencijalnim uljem kadulje kako bi vašu kožu učinila elastičnijom, hidratiziranom i zaštićenom, svaki dan. Kadulja je poznata po svom osvježavajućem mirisu i antibakterijskom, antivirusnom i antifungicidnom djelovanju te kao učinkoviti borac protiv neugodnih posljedica znojenja.

melem

Melem s ružmarinom budi vaša osjetila i ljepotu vaše kože

Nježna Melemova formula obogaćena esencijalnim uljima ružmarina idealna je za jutarnju ili popodnevnu njegu kad je tijelo potrebno malo razbuditi. Melem s ružmarinom čini kožu odmornom i mekom i potiče je na regeneraciju. Možete ga koristiti i za laganu masažu kako biste potakli perifernu cirkulaciju.

melem

Melem obogaćen esencijalnim uljima lavande idealan je ritual njege kože koji će vas opustiti

Vrijedno esencijalno ulje lavande božanstvenog mirisa potiče na regeneraciju kože, istovremeno vas opuštajući. Osim što otklanja stres, lavandi često pripisuju i afrodizijačka svojstva. U ovu kombinaciju nježnog Melema i kraljice Mediterana lako ćete se zaljubiti već pri prvom dodiru s kožom.

Mediteransko bilje opušta, osvježava, a uz Melem, savršeno njeguje vašu kožu. Probajte Melem s esencijalnim uljima lavande, ružmarina i kadulje.

Foto: PR
Objavljeno: 16.03.2017. u 09:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p