KOŽA

U 21. stoljeću ništa ne smije boljeti: Što je IPL?

Philips Lumea

philips lumea
J
oš uvijek prevelik broj žena koristi kratkotrajne i bolne metode uklanjanja dlačica. Iako se mnogi drže one stare tvrdnje kako je put do ljepote bolan, u 21. stoljeću tretmani ljepote vas ne bi trebali boljeti. Iskoristite blagodati tehnologije koja sa sobom donosi jednostavnost, sigurnost i bezbolnost kad je riječ o tretmanima uklanjanja dlačica.

Koliko ste puta na spomen uklanjanja dlačica napravili bolnu grimasu? Nažalost, ovo je problem većine žena koje još uvijek odabiru bolne i ne baš učinkovite metode uklanjanja dlačica poput britvice koja sa sobom donosi puno iritacija na koži, a k tome, i vrlo kratkotrajni učinak. Ništa bolji osjećaj ne osiguravaju ni vosak ili električni epilator koji mogu uzrokovati i urastanje dlačica. Zasigurno ćete sad pomisliti kako put do ljepote ponekad mora biti bolan. U krivu ste. U 21. stoljeću ništa ne smije boljeti, a posebno ne tretmani ljepote.

philips lumea
Ovu tvrdnju potvrđuje i Philips Lumea kućni IPL uređaj za uklanjanje dlačica - trenutačno najbolji izbor kad je riječ o dugotrajnom i bezbolnom uklanjanju dlačica. Da je Philips Lumea trenutačno najbolji beauty gadget kad je riječ o dugotrajnom i bezbolnom uklanjanju dlačica, potvrđuje i nagrada Odabrani proizvod godine u kategoriji Osobna njega - uklanjanje dlačica, koju provodi svjetski poznata istraživačka agencija AC Nielsen. Kriterij za osvajanje nagrade su bili atraktivnost, inovativnost i zadovoljstvo pri upotrebi.

U čemu je tajna tretmana Philips Lumeom? Prije svega, Philips Lumea koristi inovativnu tehnologiju zasnovanu na svjetlu koja se zove IPL (Intense Pulsed Light - pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta), a temelji se na tehnologiji koja se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima.

Tretman tek jednom u dva mjeseca

Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njezin rast. Uz Philips Lumeu možete očekivati znatno smanjenje dlačica već nakon dva tretmana, a optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana. Nakon toga vam je, u prosjeku, potrebno da jednom u dva mjeseca, ponekad čak i više, napravite tretmane Lumeom kako biste održali kožu glatkom i bez dlačica.

philips lumea

Dermatološki sigurna

Philips Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu, što potvrđuju i dermatološka ispitivanja na dvije tisuće žena diljem svijeta. "Prilikom korištenja možete podesiti intenzitet svjetlosne energije od jedan do pet, što osigurava nježan i učinkovit tretman prilagođen svakom tipu kože. Madeže je dovoljno prekriti bijelom olovkom, a preporučuje se prekriti i tetovaže kako tretman ne bi utjecao na njihov izgled. Ukoliko korisnici imaju problem s kapilarama ili proširenim venama, mogu bez brige koristiti Lumeu.", ističe naša poznata dermatovenerologinja dr. Ivana Nola, koja je i sama isprobala Philips Lumeu. Valja istaknuti i kako uređaj ima posebne nastavke za osjetljivije dijelove tijela poput lica ili bikini zone.

Najbolja za tamne dlačice i svjetlu kožu

Prije korištenja uređaja, važno je odrediti je li koža korisnice pogodna za korištenje. Ukoliko je boja dlačica tamnoplava, smeđa ili crna, tretman će biti učinkovit. Ako se radi o crvenim, svijetloplavim ili bijelo-sivim (sijedim) dlačicama, baš kao i kod drugih IPL tretmana, uređaj Philips Lumea neće imati učinka.

Prije tretmana ne čupajte dlačice

Ako čupate dlačice prije IPL tretmana onda tretman ni nema učinka. Dlačice prije ovakvog tretmana morate obrijati jer njihov korijen služi kao vodič IPL svjetlosti koja potom i djeluje na korijen dlačice. Da bi vam tretman bio što lakši i da biste znali koje ste dijelove tijela tretirali Lumeom, područja koja želite tretirati Philips Lumeom podijelite u više polja koja ćete iscrtati bijelom olovkom. Za korištenje Philips Lumee nisu potrebne zaštitne naočale.

Philips Lumea novi modeli i preporučene cijene:
Philips Lumea  SC2009 Prestige .................  4.099,00 kuna
Tijelo, lice i bikini zona, 250.000 bljeskova, bežična
Philips Lumea  Prestige SC2005 .................  3.299,00 kuna
Samo tijelo – 250.000 bljeskova, bežična
Philips Lumea  Advanced SC1995 .................  2.099,00 kuna
Samo tijelo -  250.000 bljeskova , ima kabel

Foto: PR

Objavljeno: 26.10.2016. u 15:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p