KOŽA

Učvrstite kožu prije plaže

Olga Pakalović u rukama stručnjakinje Jasminke Herceg
jasminka herceg

S
vaki dan sve smo bliže ljetu i službeno je otvorena sezona brzih tretmana tijela kako bismo zadovoljno mogli šetati plažom. iako su tretmani tijela aktualni cijele godine, što pokazuje da se svjesnost o zdravlju tijela i kože mijenja i razvija, još uvijek je upravo kasno proljeće vrijeme kad se uvijek traži termin više. potrebe i upiti su razni kao i sami tretmani, pa je zato mudro i nužno napraviti dobru dijagnostiku i potpuno jasno uskladiti očekivanja i mogućnosti. Tretmani imaju svoju snagu, no najbrži i najefektniji rezultati se postižu kombinacijom redovite, raznovrsne i planirane prehrane, vježbanjem i tretmanima. želite li besprijekorne rezultate, vrlo je važno znati da su tretmani izvrsna potpora zdravim navikama i bilo kojoj vrsti fizičke aktivnosti i da su prije svega namjenjeni problematikom koja se događa u tkivu, odnosno najmrskijem ženskom neprijatelju - celulitu.


skin
Osim celulita, problem s kojim se najčešće susrećemo je slab tonus kože tijela.
Ovaj problem ima gotovo 90 posto žena i gotovo nemoguće ga je izbjeći, čak ni uz redovito vježbanje. Vježbanjem postižete izvrstan tonus mišića, ali koža će zapamtiti svaku promjenu i podložnija je gravitaciji, pa se tonusom kože moramo ozbiljno pozabaviti. Jedna od čestih posljedica slabog tonusa je istanjena koža tijela, sklonost popucalim kapilarama i jača vidljivost celulita.

jasminka herceg
Olgina koža prošla je kroz velike promjene tijekom trudnoće, tako da joj je radiofrekvencija bila pravo otkriće. Kvalitetni radiofrekventni aparat djeluje na principu kontrolirane akumulirane topline, duboko zagrijavajući dermu na 42 celzijeva stupnja, odnosno temperaturu koja stvara idealne uvjete za brzu proizvodnju kolagenih vlakana koja su odgovorna za napetu, čvrstu i zdravu kožu. Ovaj tretman spada u rijetkost, te je vrlo brzo postigao veliku slavu, jer osim učinkovitosti ne morate trpjeti bol, što je vrlo često kod anticelulitnih tretmana. Radiofrekvencija će preoblikovati tretirano područje, poboljšati cirkulaciju, aktivirati međustanični metabolizam, stimulirati limfu i razgraditi celulit. Izvrsno se kombinira sa Bliss anticelulitnom masažom koju ćete upravo nakon ovog tretmana podnijeti izvrsno. Obzirom da ćemo zagrijati tkivo, snaga ove jedinstvene anticelulitne tehnike udvostručiti će i ubrzati rezultate. Ovu kombinaciju dozvoljeno je raditi svaki drugi dan, tako da vam brzi rezultati nikad nisu bili ovoliko nadohvat ruke.

skin
skin

Jednako popularna i omiljena jest i radiofrekvencija lica, gdje se također nakon 25 godine možemo susresti sa oslabljenim tonusom. Bez obzira na to želite li "skinuti" koju godinu sa lica, zabljesnuti na nekoj od posebnih prilika ili pojačati svoju beauty rutinu, ovaj tretman opravdat će sva vaša očekivanja. Zagladiti će bore, učvrstiti kožu i istaknuti konture vašeg lica, pa ćete na plaži i bez trunke šminke zablistati, a efekt od samo jednog tretmana potrajati će i do 14 dana. Što više možete poželjeti?
 
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 19.06.2015. u 12:07

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p