KOŽA

Za besprijekoran ten potreban je samo ovaj sastojak!

Sumpor je odgovor na sva vaša pitanja o nahranjenoj i zdravoj koži lica!
Dolaskom ljetnih vrućina, naše tijelo se pojačano znoji i postaje potencijalnim leglom bakterija koje najviše vole stanovati na našem licu.

Crvenilo, sitni prištići, akne i masna koža lica učestala su pojava koja ne prestaje izlaskom iz puberteta, na našu veliku žalost! Ipak, imamo sreću da živimo u vremenu kada postoji rješenje za gotovo svaki kozmetički problem, pa tako i taj. No budući da postoje različiti tipovi kože lica, bitno je izabrati one proizvode koji nam najviše odgovaraju i još važnije, dugoročno ne štete našem tenu. Najbolje rješenje je dakako ono prirodno, a u ovom slučaju je to, ne biste vjerovali, sumpor! Sumpor, osim u vrućim izvorima vode vulkanskog podrijetla, čini i ključan sastav ljudskog organizma. Zahvaljujući antibakterijskim i protuupalnim svojstvima, on je idealan protivnik u borbi protiv viška sebuma i prištića. Ukoliko imate masnu kožu lica sklonu začepljenim porama, crvenilu i aknama, sumpor će potaknuti prirodni 'peeling' mrtvih stanica kože i suzbiti ponovno stvaranje sebuma.

Ako muku mučite s gore navedenim simptomima, preporučujemo vam da potražite preparate koji sadrže sumpor i jedete hranu poput morskih algi, soje, leće i jetrica! Sumpor je ime dobio od latinske riječi sulfur što u prijevodu znači 'paklena vatra' stoga ovaj tajnoviti beauty sastojak vrlo je izrazito učinkovit koristite izuzetno pažljivo, a mi smo za vas izdvojili nekoliko proizvoda koje možete potražiti već danas.

Foto: Getty Images, Kiehl's, Dermalogica, Peter Thomas Roth, Malin+Goetz, Mario Badescu, 
Objavljeno: 09.06.2018. u 09:15

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p