KOŽA

Zaboravite na ombre, u trendu je sombre

Novi trend bojanja kose

Ombre je fenomen koji je popularan već neko vrijeme, radi se o kosi s tamnijim korijenom i postupno svjetlijim krajevima kose.

Sigurni smo kako ombre trend još neko vrijeme neće sići s kosa trendseterica, ali možda ga polako istisne sombre. Radi se o nježnijoj verziji ombre efekta. U sombre trendu nema oštrih kontrasta između korijena i vrhova nego će boje biti nježnije sjedinjene te će prijelazi biti mekši.   
 
 
Sombre trend moći će se primijeniti na sve boje i tipove kose samo je važno da korijen kose bude slične boje kao vaša prirodna boja kose. Za ovu tehniku koriste se nekoliko nijansi svjetlije i nekoliko nijansi tamnije boje od prirodnih i tako se postiže najbolji i najprirodniji rezultat. Ovakvim bojanjem kose postiže se optička varka da su vam vlasi kose deblje pa se doima kao da imate gušću kosu.
 
Ovom trendu podlegli su već i neki poznati pa je tako glumica Lucy Hale obojila svoju kosu u sombre stilu i već nas je oduševila. Zaista nam se sviđa sombre trend jer izgleda puno prirodnije od običnog ombre efekta pa nam ostaje za vidjeti hoće li baciti u zaborav sve prijašnje ombre trendove.

 
T.F.
Foto: arhiva Fashion.hr i Instagram
Objavljeno: 03.03.2016. u 13:22

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p