KOŽA

Zaboravite na umjetne trepavice, postoji bolje rješenje!

Lux-Factor Eyelash
lux factor
P
onekad svoj izgled počastite umjetnim trepavicama? Nema sumnje da će s umjetnim trepavicama vaše oči doći do izražaja, ali jeste li svjesni opasnosti koje one donose? Mi smo za vas izabrani one najčešće.

Sprječavaju rast prirodnih trepavica te uzrokuju njihovo ispadanje

Naše tijelo ima mogućnost u jako brzom vremenskom roku obnoviti oštećene trepavice. Međutim, dugoročna primjena umjetnih trepavica, ostavlja ozbiljne posljedice na njima, te ih tijelo ne uspijeva obnoviti. Agresivna ljepila, mogu vrlo lagano isušiti i istrgati trepavice. Čestim korištenjem, može dovesti do pojačanog ispadanja, te do bolesnog stanja trepavica poznatog kao alopecija.

Kako potaknuti njihov rast na potpuno prirodan način?

Na gornji (a možete i na donji) kapak, uz sam rub trepavica nanesite tanak sloj seruma za rast trepavica, kako bi potaknuli njihov rast, te također spriječili njihovo lomljenje i ispadanje.

lux factor

Prije i nakon 28 dana korištenja seruma za rast trepavica Lux-Factor Eyelash

Alergijske reakcije i infekcije

Agresivna ljepila za umjetne trepavice, mogu dovesti do teških alergijskih reakcija i infekcija, što može rezultirati vrlo frustrirajuće. Umjetne trepavice prvih nekoliko dana osjetljive na dodir, ne preporučuju se umivanje lica. Odnosno područja oko očiju. Tako trepavice mogu postati leglo raznih bakterija koje mogu uzrokovati razne infekcije. Da bi izbjegli neželjene reakcije, koristite Lux-Factor serum za rast trepavica, koji jača trepavice na prirodan način i bez štetnih nuspojava. Osim toga, možete ga koristiti zajedno sa šminkom.

Uštedite vrijeme i novac

Kako bi izgledale lijepo, umjetne trepavice zahtijevaju obnovu svakih nekoliko tjedana, što se vjerujemo pozna na vašem vremenu i novčaniku. Pa zašto ne koristiti serum za rast trepavica, koji je povoljan za svačiji džep, pored toga nanos seruma vam neće uzeti više od 2 minute vremena.

lux factor

Za duge i gušće trepavice

Lux-Factor Eyelash je senzacionalna inovacija na području znanosti u kozmetičkoj industriji. Riječ je o čistoj, sigurnoj i prirodnoj formuli za rast trepavica na našem tržištu. Bez osjećaja peckanja i iritacije očiju, te bez štetnih nuspojava, terapija serumom za rast trepavica Lux-Factor Eyelash namijenjen i najosjetljivijim očima. Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih i klinički ispitanih sastojka u serumu dokazano djeluje stimulirajuće na rast trepavica već u korijenu. U isto vrijeme stvara tanak sloj zaštite, zbog kojeg se trepavice manje lome i manje ispadaju. Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica već nakon 2-4 tjedna dovodi do gušćih, dužih, tamnijih i punijih trepavica. Također djeluje i na obrve.

lux factor

Ecija Ivušić

Oduševio i Eciju Ivušić

Ecija Ivušić: "S obzirom na to da sam alergična na ljepilo za ekstenzije trepavica i ne preostaje mi nego osloniti se na vlastite prirodne, Lux-factorov serum za rast trepavica, moj je saveznik već skoro godinu dana."

Želite li i vi isprobati prirodan serum za rast trepavica Lux-Factor?

Najtraženiji serum možete naručiti samo na www.Lux-Factor.com!

Foto: PR
Objavljeno: 29.11.2016. u 09:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p