KOŽA

Kako spriječiti da vam zagađenje zraka ubrza starenje kože?

Dermalogica Daily Superfoliant
dermalogica daily exfoliant
O
nečišćenje zraka jedan je od najvećih svjetskih okolišnih problema, a nažalost ne zaobilazi niti našu kožu koja na njega može reagirati na različite načine i tako nam stvoriti probleme. Srećom, postoje proizvodi koji nam mogu izbrisati sve negativne posljedice zagađenja i zaštiti našu kožu od njegovog utjecaja. 

Različite studije upućuju na povezanost onečišćenja zraka i starenja kože, od hiperpigmentacijskih mrlja i dehidracijskih linija do slabljenja strukture kože i preosjetljivosti te akni i dehidracije. Zapanjujući su i rezultati različitih istraživanja koji pokazuju da zbog povećanja koncentracije čađe i ispušnih automobilskih plinova nastaje 20 posto više pigmentacijskih mrlja.

dermalogica
Arabella Lane, internacionalna korporativna edukatorica uz Dermalogice na predstavljanju novog proizvoda Dermalogice održanog u prostorijama brenda 19. siječnja, govorila je upravo o negativnim posljedicama zagađenja zraka i kako ih možemo spriječiti. Objasnila je kako se sitne čestice nošene zrakom prilijepe za kožu i prodiru u dublje slojeve potičući stvaranje slobodnih radikala i tako izazivaju upale i kožne probleme koji narušavaju lipidnu barijeru što vodi preosjetljivosti i naposljetku, starenju kože. Također je rekla kako na svaku vidljivu česticu zagađenja dolazi 1 milijun nevidljivih. 

dermalogica daily exfoliant

Daily Superfoilant

Novi Dermalogica piling Daily Superfoliant namijenjen je u prvome redu obnovi, ali i zaštiti kože izložene onečišćivačima iz atmosfere. Visokoaktivni prah čini kožu besprijekorno glatkom i sjajnom te se istodobno bori protiv okidača iz okoliša koji uzrokuju njezino starenje. Oslanjajući se na isti inovativni oblik pilinga u prahu koji je Daily Microfoliant pretvorio u Dermalogicin bestseler, znanstveni tim Dermalogice stvorio je Daily Superfoliant: dovoljno nježan za svakodnevnu primjenu i dovoljno snažan da daje trenutačne rezultate.

dermalogica daily exfoliant
Visokoaktivni sastojci ovog obnavljajućeg proizvoda čine vašu kožu besprijekorno glatkom te je, istodobno, štite od starenja neutralizirajući biokemijske i ekološke okidače koji potiču taj proces. Specijalna formula u prahu aktivira se u dodiru s vodom otpuštajući snažne enzime, zaglađujuće alfa-hidroksilne kiseline te posebnu anti-pollution tehnologiju koja kožu štiti od vanjskih zagađivača.

Aktivni japanski ugljen binchotan pročišćava kožu razgrađujući toksične čestice u porama, dok niacinamid, ekstrakt ploda tare i crvene alge sprečavaju prianjanje nečistoća uz kožu štiteći njenu barijernu funkciju. Formula ne sadržava umjetne mirise, boje i parabene. Pogledajte video i doznajte kako pravilno koristiti ovaj revolucionaran proizvod.

dermalogica
Daily Superfoliant dostupan je u DermaCare centrima, ovlaštenim Dermalogica salonima, ljekarnama te na web shopu dermacare.hr
T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 19.01.2017. u 14:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p