KOŽA

Znamo sve o suhom pilingu zbog kojeg će vaša koža zablistati

Suho četkanje ima brojne prednosti
Suhi piling je beauty tehnika koja se već godinama koristi u Skandinaviji i Rusiji, a zahvaljujući učinkovitim rezultatima, postao je dio dnevne rutine mnogih djevojaka.

Suho četkanje zapravo je četkanje površine kože posebnom četkom načinjenom od prirodnih vlakana koju je moguće kupiti u mnogim trgovinama prirodnom kozmetikom. Suho četkanje stimulira cirkulaciju tijela te limfnog sustava što rezultira gubitkom viška vode i toksina. Iako možda zvuči grubo, suhi piling četkom nije invazivan niti se morate bojati oštećenja kože. Ovaj jednostavan tretman možete napraviti svaki dan, ujutro ili navečer i prije tuširanja kako biste uklonili sve mrtve stanice koje ste eksfolijacijom kože uklonili.

 

Objavu dijeli Mio Skincare (@mioskincare)


Kombinacijom kružnih i ravnih pokreta u smjeru srca potiče cirkulaciju, a sam proces traje svega 10-15 minuta. Kroz to vrijeme učinkovito se uklanjaju odumrli slojevi kože, stimuliraju se žlijezde koje hidratiziraju kožu, a zahvaljujući ubrzanja metabolizma te pokreta i pritiske četke oslobađaju se masne naslage i smanjuje se celulit. Rezultate suhog pilinga možete pospješiti tuširanjem u hladnoj vodi i korištenjem ulja za kožu, a bitno je izbjegavati osjetljivije dijelove tijela te lice. Tretman se preporučuje na dnevnoj bazi, a samo morate imati na umu da ste pažljivi i da svoju kožu dobro nahranite i hidratizirate nakon svakog tuširanja.

 

Objavu dijeli Mio Skincare (@mioskincare)

Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 05.08.2018. u 00:31

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p