MAKE UP

10 crvenih ruževa za usne

Donosimo najljepše nijanse ove sezone
-->

Za crveni ruž često se kaže da je osnova svake kozmetičke torbice, no istovremeno ga se ne usudi nositi baš svaka žena. Razlog često leži u onome što crveni ruž predstavlja, ali i u pretpostavci da na tržištu ne postoji nijansa koja bi odgovarala našoj boji tena, kose ili očiju. Ipak, malo slobodnog vremena i volja za istraživanjem mogli bi vas dovesti do novog omiljenog beauty proizvoda, koji ćete obožavati nositi od jutra do večeri.

Crveni ruž često se povezuje sa snažnim, uspješnim, modernim i glamuroznim ženama, koje razumiju moć i privlačnost crvene boje na ženskim usnama. Crveni ruž smatra se simbolom hrabrih i odvažnih žena koje pršte samopouzdanjem i, zahvaljujući svom make upu, ne ustručavaju se istaknuti među masama, no činjenica je da tu dozu sigurnosti u sebe može postići baš svaka od nas.

Illamasqua Lipstick - Encounter

Illamasqua ruž za usne - nijansa Encounter

Za iskorak po pitanju crvenog make upa, najprije je potrebno odbaciti premisu kako vama crveni ruž jednostavno ne pristaje. On zapravo dolazi u cijelom spektru ženstvenih nijansi, koje se divno stapaju uz svaki ton kože, stoga ćete u ponudi drogerija i parfumerija nesumnjivo naći primjerak za sebe.

Na internetu ćete isto tako naći bezbroj savjeta koju boju odabrati, no ovi mali online priručnici često znaju biti prilično kontradiktorni. Istina je da postoje tri kategorije crvenih ruževa; oni s plavkastim podtonom (hladni crveni), oni sa žutim/narančastim podtonom (topli crveni), kao i neutralni, točnije prave crvene boje, no ako pratite savjete na internetu mogle biste ostati potpuno zbunjene i prije no što krenete u potragu za savršenim crvenim ružem.

Dior Rouge Lip Color - Zinnia Red 743

Christian Dior ruž za usne - nijansa Zinnia Red 743

Možda najbolji savjet jest da odvojite vremena i same krenete u istraživanje crvenih ruževa. U brojnim parfumerijama pronaći ćete ljubazno i nadasve profesionalno osoblje, koje će vam pomoći utvrditi ton i podton vaše kože, kao i kakav make up izgleda dobro na vašem licu. Ako se u istraživanje bacite na vlastitu ruku, isprobajte što je moguće više tonova crvene, kako biste otkrile s kojim nijansama izgledate zdravije, svježije i sjajnije, i zapamtite da za vas postoji mnogo više od samo jedne savršene crvene nijanse.   

iQ COSMETICS Colourful Lipstick Matt - Summer

BIPA iQ COSMETICS ruž za usne - nijansa Summer

Ako i kupite krivu nijansu, nemojte ju baciti u smeće. Slijedite primjer vizažista i svoju novu crvenu boju miješajte s drugim ruževima iz kozmetičke torbice - dobit ćete niz neslućenih i vrlo atraktivnih kombinacija za naglašavanje usana.

 

H.B.

Photo: guliver/getty, illamasqua, douglas

 

-->-->--> -->
Objavljeno: 07.10.2013. u 11:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p