MAKE UP

10 pastelnih ruževa za romantičarku u vama

Obavijte svoje usne nježnim proljetnim nijansama
Pastelne boje prate nas posvuda, a ukoliko se još uvijek niste odlučili za neki odjevni komad ili eventualno nježni lak za nokte, trend možete popratiti i ležernim ruževima za usne koji će probuditi pravu romantičarku u vama. Roskaste, blago koraljne i lila nijanse zovu da ih isprobate, a jedino između čega se morate odlučiti jest željena nijansa, razina pigmentiranosti i, naravno, cjenovni rang.


Ukoliko je pastelni ruž za usne jedna od investicija koja će vas tek trenutačno zabaviti, odlučiti se možete za neku od povoljnijih opcija, kakve nude brendovi u domaćim drogerijama, essence i catrice. Iz odijela profesionalne kozmetike odlične i kvalitetne ruževe u pastelnim bojama nude MAC i Illamasqua, koji će vam zbog obilja sličnih nijansi pri odabiru zadati slatku glavobolju.


Poznate kozmetičke kuće poput Guerlaina i Lancomea trude se iz sezone u sezonu pratiti make up diktate s pista, stoga su i one ovog proljeća predstavile svoju viziju sanjivog proljeća obojanog laganim pastelnim tonovima.


H.B.
Photo: Catrice, Illamasqua, L'oreal, MAC, Nordstrom

Objavljeno: 27.03.2012. u 17:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p